Fit Wish List #1

13. april 2018

Følelsen af nyt træningstøj er den bedste. For mig giver det lige et ekstra skud af energi til dagens træning, når jeg ved at det skal gøres i helt nyt trænings gear.

Idag har jeg arbejdet det meste af dagen. Efter job smuttede jeg forbi forskellige pr bureauer for at kigge på nyhederne vi alle sammen skal glæde os (meget) til rammer butikkerne! Så fik jeg handlet ind, damn it hvor jeg hader påske udsalg! Jeg blev fanget ved spot hylderne hvor alle påske chokolade æg var sat ned til kun 3 og 5 kr…. Inden jeg skal ind og ligge på sofaen resten af aftenen skal lejligheden have en cleaner.. Adult life sucks… Men, når man er voksen må man også selv bestemme hvor mange påskeæg fra spothylden man må spise!

Trænings tights – Nike tights har jeg i forvejen og elsker dem. De er virkelig gode og kan købes til en god pris, man kan ofte få dem for under 300 kr.
Gym Shark mærket er eksploderet det sidste stykke tid, primært grundet trænede instagram kvinder der poserer i diverse tights, men forhåbentlig også fordi de rent faktisk er gode at have på under ens træning. Jeg har aldrig prøvet dem før, men tænker at jeg før eller siden må eje et par. Er det nogle du har prøvet?

Sko til træning – jeg bruger mine nike nike juvenate som jeg er virkelig glad for, jeg har to par og det er altid dem jeg vælger frem for mine andre sneakers. Dog synes jeg at disse Adidas Ultraboost sneakers er virkelig fede og helt sikkert også på min wish list over nyt trænings gear.

Trænings ur – Fitbit Charge 2 Uret har jeg i forvejen og jeg er virkelig glad for det. På nuværende tidspunkt har jeg to remme til uret, en sort rem og en orange. På længere sigt kunne det være fedt at tilkøbe sig ekstra remme til uret da det primært er det ur jeg dagligt går med. Jeg har skrevet lidt om uret her og her.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar