5 ting der er fedt ved mit job

12. april 2018

Måske er idag en heldig dag at skrive det her indlæg på – solen skinner, arbejdsdagen var kort, jeg har været til presse dag hos forskellige pr bureauer, jeg har cyklet 18 km idag, jeg skal ned og træne nu og bedst af alt skal jeg have wok mad i aften! Jeg ved ikke om alle ved hvad jeg laver til hverdag?

Jeg har skrevet lidt om det på bloggen før, men til dem som ikke ved det arbejder jeg i 42 RAW som manager med et rigtig godt team. Dagene kan være lange og utrolig hårde til tider, men det meste af tiden har vi det virkelig sjovt i forretningen.
Nogle gange kan man som manager og bestyrer af en forretning godt have en konstant stress faktor over hovedet, man har aldrig ‘rigtig’ fri. Derfor tænkte jeg at det var tid til at nævne 5 ting som er fedt ved mit job..

» Jeg har dagligt en masse mennesker omkring mig som i et team hjælper hinanden med at få tingene til at fungere. Alt lige fra kunderne, maden og vigtigst af alt hvornår vores sukkertrang skal plejes, haha. Når man står omringet af grøntsager og sundt mad 8-9 timer dagligt, kan det virkelig være rart med lidt usundt en gang imellem. Jeg er på ingen måde sukker forskrækket eller hellig, har jeg lyst til tingene så spiser jeg det. 

» Forleden dag bestilte jeg 1 kg guldkarameller til mine kollegaer i forretningen. Halleluja for ekstra bestillinger som disse! 
Jeg er virkelig vild med tanken om at vi er et team der løfter i flok og som deler både opture og nedture angående jobbet. 

» Selvom jeg er manager og skal få tingene til at fungere og kører rundt, så er det også en lille slags ekstra familie man kommer ind til hver dag. Alle tager hensyn til alle og det sociale bånd bliver holdt ved lige. Jeg ved at mange af dem også ses uden for arbejdet, hvilket bare bekræfter mig i at det team der er blevet stablet på benene er sundt.

» Mit arbejde ligger i indre by, hvilket vil sige at jeg dagligt ser en masse forskellige mennesker. Jeg kan virkelig godt lide at kigge på mennesker, og se hvor forskellige vi alle sammen ser ud og alligevel hvor ens vi er. Nogle stresser for at nå fra a til b imens andre nyder en kop kaffe i solen, det kan man da kun blive glad af dagligt at se. Derudover er det også rart at være i indre by dagligt, så er kaffe aftaler med veninderne altså lidt nemmere at klemme ind.

» At få en stor gruppe af unge mennesker til at fungere sammen er virkelig en opgave i sig selv. Ikke alle er skabt for hinanden og det kan sommetider mærkes. Dog synes jeg at vi i forretningen er ret gode til at alle passer ind, at man får lov til at være sig selv og giver plads til forskelligheder. Vi er en stor hønsegård med kun én hane, så det er virkelig fantastisk at der ikke er fnidder! Halleluja for gode medarbejdere ♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar