Personlig opdatering

8. marts 2018

Det sidste lange stykke tid har for mig handlet om arbejde, og meget af det, hvilket har gjort at jeg ikke har været i en fase hvor jeg har kunne mærke efter hvad min krop sendte af signaler. Derfor har jeg i en periode ikke været aktiv på de sociale medier, da det var nødvendigt at stoppe op, sige fra og lytte for én gangs skyld. Som nogle af jer måske ved havde jeg for 3-4 år siden et break down grundet stress og angst. Jeg var sygemeldt i en længere periode og var et sted i mit liv, hvor jeg job mæssigt ikke vidste hvor mine grænser var. Jeg fandt så ud af på den hårde måde hvor de var, jeg havde bare i flere måneder overskredet dem og ikke lyttet. Det havde konsekvenser på flere plan og tog lang tid at rette op på.

Endnu engang kom jeg desværre ud for job mæssigt at blive presset, i en sådan grad at jeg ikke længere var i stand til at kunne varertage mit job, hvis jeg ville bibeholde mine grænser lige netop der hvor jeg vidste at jeg ikke oversked dem. Igen havde det konsekvenser, denne gang var konsekvenserne heldigvis positive, for mit vedkommende og i en helt anden grad end sidste gang.
At lytte til sin krop er sommetider svært, noglegange hører og ser man signalerne og ignorere dem. Det gjorde jeg heldigvis ikke denne gang. Jeg hørte og mærkede dem og handlede udfra dem. Jeg ville ikke endnu engang ned at ligge hvor jeg ikke, uden andres hjælp kunne rejse mig igen.

Denne gang fandt jeg ud af at sige fra, trække stikket og give min krop lov til at fortælle hvad den havde brug for – og at jeg så handlede ud fra dette – hjalp, meget. Mit puste rum blev igennem træning. Jeg har altid trænet, og sommetider kørt død i det fordi jeg altid har kørt det som alt eller intet. Træning 7 dage om ugen, kun spise sundt, intet lækkert i weekenderne osv. Det virker for nogle, men ikke for mig. Jeg træner når jeg føler for det, selvfølgelig med sund fornuft. Jeg ved også hvornår jeg skal presse mig selv op i fitness centeret selvom overskuddet ikke er der og hvornår jeg skal lytte og blive hjemme.

Egentlig var meningen med dette blogindlæg at jeg ville fortælle at jeg fremover vil have meget mere fitness og træning indover bloggen, blandet med beauty indlæg selvfølgelig. Både fitness og beauty har en stor interesse for mig så det vil falde mig naturligt at der fremover kommer emner der relaterer til begge verdener. Måske man så mere ligger under kategorien “Livsstil blogger”, i dont know.
I hvert fald håber jeg at i hænger ved og er klar til en masse nyt!

GOD TORSDAG ♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar