GOODIEBOX FEBRUAR New Yorker

7. marts 2018

 

⌊ indlægget indeholder reklamelinks ⌋

Reklamelinks er markeret med *

 

Modtaget som gave …
Den nye Goodiebox for Februar måned er udkommet og det er denne gang en speciel edition da man denne gang selv har kunne vælge et af produkterne i månedens box. Man kunne vælge imellem “La Parisienne” og “The New Yorker”, da denne måneds Goodiebox var inspireret af stor byerne Paris og New York.

BOXEN INDEHOLDER 

BENEFIT HOOLA BRONZER  × Vejl. udsalgspris 305 kr. for 8 g. 
LARITZY NUE PALETTE FULL SIZE × Veil. udsalgspris 310 kr 
MANNA KADAR GLOSS FULL SIZE × Vejl. udsalgspris 150 kr 
MIQURA BUBBLE MASK FULL SIZE × Veil. udsalgspris 59 kr 
ORIGINS EYE CREAM × Vejl. udsalgspris 245 kr for 15 ml.

Denne måned indeholder boksen heldigvis en god portion makeup, der i blandt 2 full size produkter indenfor makeuppen. Hoola bronzeren har jeg tidligere haft i den lysere version Hoola Lite. Lip Glossen er virkelig lækker at have på og nem at påfører. Er man ikke så meget for at have noget på læberne som kan mærkes eller ses er denne (i denne farve) et rigtig godt bud – jeg er i hvert fald fan.
Bubble mask har jeg også både set og hørt rigtig meget om, men aldrig testet. Jeg glæder mig til at teste denne og forhåbentlig har min hud det fantastisk efterfølgende. Mon ikke den også skaber lidt latter efter som man ligner en opsvulmet sky, haha.

Alt i alt er jeg ret vild med denne måneds box. Man var selv med til at skabe sin egen Goodiebox og udvælge et produkt. Udover det er jeg ret vild med alle tingene som boxen indeholder da det enten er ting jeg aldrig har testet før eller ting jeg har i min beauty samling som jeg har været rigtig glad for. Specielt Bronzeren er fed at have i makeup tasken da den ikke fylder særlig meget.

Praktisk information
Boksen indeholder i denne måned 5 produkter, hvoraf 3 er fullsize. Boksen har en samlet værdi på 660,50 kr. og koster som altid 169 kr. inkl. fragt og kan købes HER HER HER
Boksens salgsperiode løber fra i dag d. 21. februar og så lang tid, som lager haves dog senest til 15. marts 2018.
Hvis du signer dig up til GOODIEBOX med koden ’selvforkælelse’ modtager du et ekstra produkt til en værdi af 129 kr. 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar