Årets vinterstøvle

9. januar 2018

1 // UGG 2 // UGG 3 // UGG

Det er virkelig blevet koldt udenfor de sidste to dage, sådan virkelig koldt.
Jeg har de sidste 3-4 år haft et par støvler fra Billi Bi som jeg har været rigtig glad for. Foret indeni kan ikke længere, så jeg smed dem ud sidste år da jeg syntes de havde gjort det ret godt. Så nu skal jeg på jagt efter nye støvler her til de koldere måneder inden forår og sommer.

Bamsestøvler er ikke lige min foretrukne, da det minder mig om da jeg var 14 og gik i dem sammen med min alt for store adidas trøje og mit hvide pandebånd – åh gud.. Haha, men til et par fede læder bukser og en stor vamset strik vil det se så fint ud. Jeg er ret overbevist om at det bliver de sorte, da de går til næsten alt. Vinterstøvler er oftes ikke særlig kønne, men mere praktiske. Det er i hvert fald sjældent man anskaffer sig praktiske ting der kan begge dele.
Efter at hele dagen igår blev brugt på hovedrengøring og arbejde skal hele aftenen idag bruges på Netflix og slik. Det er virkelig tiltrængt. Hvad med jer? Hvad skal i bruge aftenen på?

God tirsdag ♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar