Goodiebox

6. januar 2018Annonce

Jeg håber i har haft en skøn lørdag indtil videre ♥ Min har stået på at få noget søvn efter en hård arbejdsuge med sygdom og ingen søvn. Gode råd mod øjenbetændelse og ondt i halsen modtages med kys og kram!
Goodieboxen for December skal i bestemt ikke snydes for da den indeholder virkelig lækre produkter og et helt nyt design, som man enten elsker eller hader. I mit tilfælde elsker jeg det nye design. De tidligere bokse var praktiske grundet kvaliteten af æsken, da den kunne modstå meget og de kunne stables – men Goodiebox nye design er helt klart at foretrække!
Der medfølger et gavekort på 100 kr til Goodiebox hvilket vi sige at man kan forære gavekortet væk til en veninde som så får næste måneds goodiebox for kun 69 kr! Hvis man har fantasien med sig kan man hurtigt og nemt lave et nyt makeup system hvor hver boks indeholder lækre produkter såsom eyelinere, lip liners, mascara osv. Kun fantasien sætter grænsen. Jeg glæder mig i hvert fald til jeg modtager endnu flere af boksene så man kan se hvad fantasien tillader.

Boksen indeholder ifølge goodiebox alt hvad du skal bruge for at gøre dig klar til en festlig aften med massere af dans, dog vil jeg sige at der for mit vedkommende skal lidt mere til – haha, det er i hvert fald en god start. Praktisk information – Boksen indeholder 3 fullsize produkter og har alt i alt en samlet værdi på 670 kr. Boksen koster 169 kr. inkl. fragt og kan købes HER.

Specielt Aurelia Miracle Cleanseren er jeg ret spændt på, konceptet med at skulle massere det rundt på tør hud og derefter fjerne det hele med den antibakterielle vaskeklud der medfølger, som eftersigende skulle eksfolierer huden, det virker ret tiltalende. Percy & Reed Wonder Balm kender jeg slet ikke. Ifølge Goodiebox giver det håret massere af fugt og glans og sørger for at dine 30 minutter foran spejlet med styling tools holder længere.

 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar