Skidt start på 2018

3. januar 2018


Så blev det onsdag d. 03 januar og et nyt år er så småt startet. Jeg har ligget syg med både øjenbetændelse og halsbetændelse siden vi sprang ind i det nye år. En tur på bispebjerg, strepsil tabletter og massere af te er det blevet til for mit vedkommende. Jeg håber ikke 2018 forsætter i ligesådan.

Sidste del af 2017 var rigtig hårdt og tidskrævende på arbejdsfronten for mig. Hverken tid, overskud eller overblik var til stede i forhold til alt omkring mig, udover arbejde. Jeg fik et job tilbud i lufthavnen som jeg ikke kunne takke nej til, det skulle simpelthen prøves. De første måneder har været meget hårde og med meget arbejde, men jeg kan allerede nu se en fremgang i forhold til at mit overskud er blevet større i takt med at jeg dagligt lærer mere og mere.

Bloggen trænger også til en kærlig hånd og få nyt design. Egentlig synes jeg ikke bloggen trænger til en større opdatering, men lige lidt rettelser hist og her. Måske er det bare fordi et nyt år er startet i dont know. En ny start for bloggen.

Tilbage til dagen idag; Snart skal jeg over og handle, det har snart taget mig et helt årti at komme frem til den beslutning og få taget mig sammen. Udover det har jeg tonsvis af tøj jeg for lang tid siden tog billeder af, så jeg kan få det sat til salg på diverse sider. Jeg tænker lidt at afprøve Zadaa appen, men har ikke hørt hverken positivt eller negativt omkring denne, så aner ikke om den er brugbar.

Håber i får en hammer god onsdag ♥.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar