Gaven til personen der har alt

21. december 2017

REKLAME

For ikke så lang tid siden fik min bil en kæmpe overhaling af RN BILPLEJE der er et forholdsvis ny opstartet firma som specialisere sig i at rengøre biler. De fik min bil ind der mildest talt lignede noget der var løgn, de gik igang og voila (!) – 1 stk fuldstændig top skinnende bil til mig, uden at rører en finger.

Min bil var som billederne også tydeligt viser, virkelig S L E M. Efter gåture i skoven med Chino er han bare hoppet ind i bilen og rundt på sæderne, hvilket også tydeligt kan ses. Tit og ofte bliver morgenmad og frokost indtaget i bilen, hvilket også sætter sine tydelige spor. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har hørt “Du har ikke overvejet at rydde op i din bil?” …. Selvfølgelig har jeg det. Men i en presset hverdag er det ikke lige nøjagtig det jeg prioriterer højest, derfor er det fuldstændig kanon at kunne aflevere den til top professionelle hænder, der udfører magi.


Billedet taler for sig selv!

Det må være en mande ting at nyde og rengøre og nusse om sin bil, i hvert fald er det altid kvinders biler der er værst. Jeg ville uden tvivl kunne overleve nogle døgn i min bil.. Eller det kunne jeg. Ikke længere, nu står den som ny.

RN BILPLEJE er drengene der fik fat i min skraldevogn fyldt med Chinos hundepoter, kaffe pletter og snavs tryllede og efter en times tid kunne jeg kører hjem i en bil der ikke bare så ren ud men også duftede som ny. Jeg er sindssygt tilfreds med deres arbejde og vil helt sikkert anbefale dem til venner og bekendte. Jeg kan se at bla. Mascha Vang og Gustav benytter sig af RN BILPLEJE da de gør det nemt for alle at få ordnet sin bil, selv i en travl hverdag.

RN BILPLEJE har åbnet et værksted hvor de forvandler alle kørertøjer fra skrot til slot.
Værkstedet ligger i Glostrup, men som en ekstra god service tilbyder de at kommer ud og rense din bil indvendig indenfor en radius af 15.0 km – Efter 15 km koster det 5 kr pr. km.
De har nogle forskellige pakkeløsninger man kan vælge imellem alt efter hvor slem ens bil er.

Det her vil være den ultimative julegave til familie medlemmet, vennen eller veninden der har alt og intet mangler. Det er en gave der måske ikke bliver tænkt over, men som virkelig bliver værdsat så snart det er gjort. Det er to hamrende seje drenge der fortjener alt den ros de kan få – de er så dygtige!
Du kan købe et gavekort hos RN Bilpleje du kan forkæle en du kender med. Gavekort kan du stadig nå at købe et inden jul, hvis du stadig mangler gaven til den person i familien som intet ønsker sig.

Hjemmesiden finder du her rnbilpleje.dk
Webshoppen finder du her shop.rnbilpleje.dk

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar