GOODIEBOX AUGUST 2017

30. august 2017

REKLAME – Denne box er modtaget som gave, men er udelukkende mine egne holdninger du får at hører. 

THE MEMBERS BOX!
Denne måneds Goodiebox er lavet i samarbejde med 4 Goodiebox brugere. 
De har sammensat en masse lækkerier som de hver især har som deres favoritter. Indtil videre har jeg testet, Foot Mask, Ole Henriksen Cremerne og neglelakken og er positivt overrasket. Boksen indeholder denne måned 5 full size produkter! 

× NAILS INC POWERED BY COLLAGEN RIDGE FILLING COAT / FULL SIZE
Neglelakken har jeg testet og jeg er ret begejstret for hvor flot den neglelak man ligger efterfølgende bliver. Neglelakken der fulgte med i min boks var en base coat der udfylder riller i neglen og gør at den lak du vælger at påfører ovenpå, kommer meget mere til sin ret. I forhold til holdbarheden på lakken syntes jeg også at denne er med til at forlænge holdbarheden på ens manicure. 


Vejl. Udsalgspris 145 DKK. 

× PIXI MULTIBALM. BABY PETAL / FULL SIZE
Jeg elsker produkter der kan bruges til flere forskellige ting! Det er så dejlig nemt at have med i tasken når man skal ud. Specielt når man skal i byen eller til event. Det gør det hele meget nemmere at man lige kan touche up uden at skulle have 240 forskellige produkter op af tasken inden.

Vejl. Udsalgspris 110 DKK. 

× EMITÉ MILLESIS ACTIVE EYE LIGHT, 101 CONCEALER / FULL SIZE
Her har vi at gøre med en concealer der både styrker blodcirkulationen og strammer huden op. Den passer til alle hudtyper, hvilket jeg syntes er ret cool. Den kan godt have tildens til at få ens makeup til at blive synlig hvis man får for meget produkt på. Det tager nok lige et par gange før man har den. I forhold til konsistensen er jeg ret vild med den, den virker ikke for klistret og sætter sig nemt “fast” til huden. 
Vejl. Udsalgspris 190 DKK. 

× MIQURA PREMIUM FOOT MASK / FULL SIZE
Fodmasken måtte jeg simpelthen prøve som noget af det første! Jeg har testet flere af Miqura’s produkter og jeg elsker dem virkelig. De dufter godt, er flotte og efterlader altid din hud så lækker. Deres Foot Mask er ingen undtagelse. Når du tager “strømpen” på lukker den helt tæt, så alt produktet får lov at arbejde sig ind i dine fødder. Efterfølgende når du er færdig med at have masken på, er det resterende produkt nemt at smøre ind i dine fødder. Du får ikke helt klistrede fødder der efterlader mærker alle vegne, det suger sig hurtigt ind og efterlader dine fødder baby bløde. Jeg er fan! 
Vejl. Udsalgspris 69 DKK. 

× OLE HENRIKSEN COUNTER BALANCE OIL CONTROL HYDRATOR & FIND YOUR BALANCE OIL CONTROL CLEANSER
Produkterne er to nye skud på stammen. Serien henvender sig til den olierede og kombinerede hud, hvilket med store bogstaver er mig! Jeg har de sidste 5 dage testet disse to produkter. Cleanseren skummer rigtig fint op uden at være for meget og så dufter den helt vildt godt. Den efterlader mig med følelsen af at have et rent ansigt der er klar til min creme. Oil Control Hydrator’en efterlader din hud virkelig blød og matteret. Den dufter rent og virkelig lækkert, jeg får lidt fornemmelsen af welness hvilket der absolut giver en masse plus point. Det eneste minus må være at det er test størrelser, det er så hurtigt brugt og man når ikke rigtig at give ens hud tid til at reagerer på produkterne. Dog giver det mig lyst til at købe produkterne i full size. 
Vejl. Udsalgspris 385 DKK. For 50 ml. & 195 DKK. For 147 ml. 

× THE VINTAGE COSMETICS COMPANY EYE LASH CURLER / FULL SIZE
Vejl. Udsalgspris 145 DKK.

Boksen indeholder desuden en voucher til Take Daily på én måneds kosttilskud, som skræddersyes efter behov.
Boksen har en værdi på 666 DKK. og er tilgængelig fra den 22. august på www.goodiebox.dk. Et medlemskab hos GOODIEBOX koster 169 kr. pr. måned inkl. fragt.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar