Pas på dig selv..

29. august 2017

Dette indlæg er sponsoreret af Lactocare.Jeg har aldrig taget mælkesyrebakterier før, men har efter at have brugt tid på at læse om det indset at det er for dårligt. Jeg har virkelig ofte lidt af oppustet mave, hård mave og holdte mig en lang periode helt væk fra gluten fordi jeg var sikker på at dette var problemet.

Faktisk har jeg efter at være startet i 42 RAW opdaget hvilke ting som gavner min mave, at jeg ikke længere indtager. Fx har vi i RAW ikke noget som indeholder lactose eller gluten og min mave elsker det. Jeg har altid drukket mindst en halv liter mælk om dagen, både på min havregryn om morgenen og et glas til aftensmaden.
Jeg arbejder rigtig meget og indtager de fleste af mine måltider i butikken, derfor har det været helt naturligt at både mælkeprodukter og gluten ligeså langsomt har forladt mine rutiner.
Fx drikker jeg aldrig mælk mere og mit indtag af andre fødevarer som indeholder mælk er usandsynlig lavt. Derfor kan jeg virkelig mærke på både min hud og krop at jeg ikke indtager det længere.
Før i tiden havde jeg små knopper/urenheder som aldrig rigtig blev til noget, men som lå i overfladen. De er forsvundet. Det bedste af det hele er min mave!
Jeg er ikke ligeså oppustet længere og min mave opfører sig ikke længere underligt eller gør ondt.

Som sagt har mælkesyrebakterier aldrig fundet vejen til mit hjem før, men i forbindelse med denne kampagne for Lactocare har jeg virkelig taget det til mig og læst en masse om det. Derfor får i lige nogle af de facts som jeg finder mest interessante:

Mælkesyrebakterier
× Bidrager til omsætning af næringsstoffer
× Laktose-, gluten- og gelatinefri
× 100.000 danskere oplever hver uge problemer med maven
× 42% af kvinderne holder ofte på prutterne, når de er på arbejde
× 70% af vores immunforsvar sidder knyttet til tarmen
× Et velfungerende tarmsystem er afgørende for, at vi kan optage vitaminer og mineraler fra kosten og fra de tilskud, vi tager

Indtil videre tager jeg hver dag:

1 Feminine – Til daglig brug
De indeholder vitamin b2, som bidrager til at vedligeholde normale slimhinder. kapslen indeholder 2,5 milliarder levende mælkesyrebakterier fra 3 forskellige stammer samt 250 mg tranebær-ekstrakt.

1 Daily – 1 kapsler om dagen
Giver dig det daglige tilskud af mælkesyrebakterier og er tilsat zink, som bidrager til en normal omsætning af kulhydrater, proteiner og fedt samt til et normalt syre-base-stofskifte. En enkelt DAILY kapsel indeholder 8 milliarder levende mælkesyrebakterier fordelt på 8 forskellige stammer. 

Lactocare Fiber – 1 brev om dagen 
Er mælkesyrebakterier tilsat gavnlige fibre og ligger i praktiske portionsbreve, så du bare skal åbne et brev og hælde det i det glas vand du alligevel drikker til din mad. Opløsningen bliver fin, klar og helt fri for klumper. Et enkelt brev indeholder 3 milliarder levende mælkesyrebakterier fra 4 forskellige stammer samt 2,5 g letopløselige fibre. 
Det smager af appelsin, hvilket faktisk smager godt 😉

Jeg lover at vende tilbage når jeg har testet produktet i lidt længere tid.

Som i måske allerede har set på min Insta story, så har jeg i samarbejde med Lactocare fået muligheden for at teste nogle af deres produkter. Udover at jeg får lov til at teste dem og dele resultaterne med jer, så er jeg sammen med 10 andre bloggere med i konkurrencen om et rejsegavekort. Det er selvfølgelig klart at det ville være hamrende fedt hvis jeg vandt, men det har på ingen måde noget med produktet eller min mening om produktet at gøre. Jeg vinder ikke ved at have gode anmeldelser, mange kommentarer eller flest klik på mit indlæg, så det skal i ikke være bange for. I får min helt egen og helt ærlige mening. 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar