WOTD – Skulder, Triceps & Bryst

25. august 2017


Jeg kan se at i er ligeså glad for mine trænings indlæg som jeg er, her på bloggen. I har virkelig taget godt imod mit lille sidespring. Jeg kan virkelig mærke at min interesse for at have det godt i sin egen krop, er meget mere interesant end kun at snakke om beauty. Beauty interessere mig stadig, ingen tvivl der, men det bliver nok fremover gjort i et lidt mindre omfang. Jeg er virkelig glad for at i er så aktive som i er, det gør det kun sjovere at skrive. Der vil fremover være alt fra træning, beauty, opskrifter og alt hvad der falder mig ind.

Igår havde jeg skulder, bryst og triceps træning. Jeg elsker den dag!
Følelsen af ens triceps og ens skuldrer der brænder, er noget af det fedeste. Specielt skuldrer er en af de muskel grupper jeg allerbedst kan lide at træne.
Det skal lige siges at jeg på ingen måde er ekspert i forhold til træning. Jeg prøver mig frem, ser utallige videoer på youtube og læser rigtig meget på nettet. Derudover er jeg begyndt på at filme mig selv når jeg træner. På den måde kan jeg altid se om jeg laver øvelserne korrekt og om teknikken er som den skal være.

Mit trænings pas så således ud igår

Opvarmning: 15 min. på løbebånd. 6,5 på stigning og 6,0 på hastighed.

Bryst
× Dumbbell Squeeze Press 3 x 6 kg.
× Incline Dumbbell Bench Press 3 x 6 kg.
× Cable Fly 4 x 7,5 kg.

Triceps 
× Cable Push Down 4 x 10 kg.
× Cable Kick-back 3 x 5kg.
× Cable Rope Overhead Triceps Extension 3 x 10 kg.
× Dumbbell Overhead Triceps Press 4 x 6 kg.
× Bench Dip 4 x to failure

Skuldre
× Cable Front raise 3 x 7,5 kg.
× Dropset Lateral raises 2 x 3 kg. 1 x 4 kg.
× Overhead Press 3 x 6 kg.
× Bent over rear debts 3 x 4 kg.

Hvis i er i tvivl om øvelserne, så kopier navnet på øvelsen og sæt den ind på Google, så vil i kunne finde billeder og videoer der viser hvordan den skal laves.

Nu vil jeg tage over og træne ryg og biceps.. Gaaaab er så træt idag!

God dag <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar