Fødselsdags ønsker

25. juli 2017

ALEX KOMMODE // MOSCHINO TASKE

Jeg har snart fødselsdag og holder i den forbindelse for første gang fødselsdag for hele familien. Jeg har egentlig aldrig rigtig gået op i fødselsdage som sådan og slet ikke min egen. Men det vil jeg prøve at lave om på, så i år er hele min familie inviteret + veninder. Det skal nok blive hyggeligt <3

Jeg har virkelig mange makeup ting herhjemme som ligger hulter til bulter, som jeg virkelig godt kunne tænke mig at få ryddet op og ud i. Derfor ønsker jeg mig ALEX kommoden fra IKEA, til at samle det på en pæn måde. Tassel øreringe er det helt store lige for tiden, det kommer nok ikke bag på nogen. Her til sommer vil de være så pæne til en sød kjole tænker jeg.

Det aller største ønske må nok være denne taske fra Moschino. Jeg er helt vild med den og syntes den er så fed og så til en virkelig god pris! Se den lige her <3

Ligenu ligger jeg på sofaen hamrende dårlig.. Så jeg håber jeg får det bedre til imorgen!

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar