1 skridt frem og 2 tilbage..

19. juli 2017


Igår var virkelig været op ad bakke, ligesom jeg her til morgen har følt det samme. Jeg startede i forgårs med at have ondt i halsen, være snottet og føle jeg havde fået tæsk. Igår blev det så værre og varede hele dagen og aftenen, “heldigt” jeg havde fri. Idag er det blevet en lille smule bedre men på ingen måde nok til at jeg føler mig rask.

Jeg skal på arbejde her til aften og glæder mig mest af alt til at ligge i min seng igen. natten imellem mandag og tirsdag sov jeg 14 timer (!), jeg må virkelig have haft brug for søvnen. N ringede lidt uroligt fra arbejdet da jeg ikke have været online i 14 timer og klokken var over 12:00. Det er virkelig mange år siden jeg har sovet så mange timer. Da jeg vågnede var jeg helt rundt på gulvet og hele dagen igår vandrede jeg rundt som en zombie – jeg var træt!

Idag skal hele dagen på job gå med ingefær shots og the. Jeg håber på at få det bedre snarest!
Har i et godt råd imod sygdom? <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar