Ekstra sensitiv..

3. juli 2017

Lige for tiden er jeg ekstra følsom, jeg tager alt meget personligt og der skal ikke meget til før jeg farer op. Det nye arbejde går rigtig godt, specielt mine kollegaer er jeg virkelig  vild med. Alt arbejde bliver altså bare sjovere med de rigtige kollegaer. Den første måned har løn perioden, blandet med løn perioden fra mit gamle job kejtet helt rundt, så min løn denne måned var virkelig ikke noget at råbe hurra for, som i virkelig ikke!
Det kunne både mærkes på mit humør og min konto.

Hvis der er noget jeg bestemt ikke er god til så er det at være presset økonomisk.. Jeg bliver en helt anden, totalt djævel hvis du spørger min omgangskreds. Jeg er sikker på at N de sidste par dage hellere har ville være fri for mig . Det tog lige et par dage før jeg kom over situationen og så fremad.

Penge styrer mit humør fuldstændig. Er jeg i pengenød er jeg hamrende sensitiv og en tikkende bombe. Har jeg overskud på kontoen bliver de ikke bare fyret af på hvad som helst, jeg er rigtig gavmild så jeg øser om mig med gaver. Når jeg både har plus på kontoen og kan være gavmild overfor mine nærmeste så er humøret stabilt og Godzilla er gemt væk.

Udover sure miner og penge nød er der også sket gode ting.
Jeg har plukket en smuk buket blomster, en af de ting som gør mig i virkelig godt humør og så jeg glæder mig hver dag over at mine arbejdstider er så gode. Når jeg møder så tidligt betyder det også at jeg får fri tidligt, så har jeg stadig hele dagen foran mig hvilket jeg nyder big time!

Love <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar