20 spørgsmål til bloggeren

1. juli 2017

Jeg har tænkt mig at lave et nyt tiltag til bloggen hvor jeg vil spørge en blogger om 20 spørgsmål, der hver uge vil være de samme. Det eneste der vil ændre sig er hvilken blogger der svarer på dem 😉
Jeg elsker selv at læse indlæg som disse, specielt fordi det måske ikke er alle bloggere man kender, sååå derfor får i (måske) også muligheden for at få øje på nye spændende bloggere i måske ikke vidste fandtes. Da jeg her på det sidste har fået en del flere følgere tænker jeg at jeg starter, så de nye og gamle (haha) kan lærer mig bedre at kende, eller måske lærer ting i ikke vidste i forvejen.

× HVAD HEDDER DIN BLOG OG HVAD BLOGGER DU OM?
Lineenggrob.dk – Jeg blogger primært om beauty, livsstil og alt hvad der lige falder mig ind.

× HVAD ER DIN PLAN MED BLOGGEN?
Egentlig startede jeg hverken bloggen for at få følgere eller sponsorerede ting. Jeg startede den for at have et frirum hvor jeg kunne komme ud med de ting som jeg havde lyst til at komme ud med. Jeg ville selvfølgelig lyve hvis målet ikke var at få flere der læser med, jeg elsker det her fællesskab man har her.

× HVORFOR STARTEDE DU BLOGGEN?
Jeg startede bloggen da jeg for lidt over 3 år siden blev syg med stress og måtte trække stikket fra det hele og starte forfra. Bloggen var rigtig god for mig så jeg stadig havde noget at ‘stå op til’ og nogle at have et fællesskab med når nu jeg ikke var på arbejdsmarkedet i en periode.

× HVEM/HVAD INSPIRERER DIG MEST?
Mine forældre. Uden tvivl. At kunne være så målrettede og opnå alt hvad man sætter sig for, at kunne være maks presset og alligevel formå at få det bedste ud af situationen det beundrer jeg dem for. De har givet mig den mest kærlige barndom, de bedste søskende og nogle hamrende gode værdier til os alle. I hvert fald har de gjort det så godt at jeg vil give ting videre som jeg er stolt af. 

× NÆVN TRE TING DER KAN GØRE DIG I GODT HUMØR..
Min familie, N og min vuf, ferie ooooog mad. Jeg elsker mad og bliver virkelig ‘hangry’ (angry – hungry) hvis jeg er sulten – haha.

× HVIS DU MÅTTE VÆLGE EN VALGFRI FERIE MED ALT BETALT, HVOR SKULLE DU SÅ HEN?
Usa! Jeg ville virkelig gerne opleve Usa, et roadtrip hvor man får set, like everything. Uhh, eller Mauritius! 

× HVAD VAR DIT SIDSTE KØB?
Undertøj. Jeg køber sindssygt meget undertøj og jeg ved virkelig ikke hvorfor. Jeg har så meget i min skuffe der stadig er med tags på som jeg ikke har gået med.. Det er egentlig for dårligt.

× HVAD ER DIN YNDLINGSSANG LIGE FOR TIDEN?
Den bliver spillet overalt og er på alles læber, med god grund – DJ Khaled – Wild Thoughts ft. Rihanna, Bryson Tiller. Den er virkelig sommer og virkelig god, den bliver jeg så glad af at hører.

× KJOLE/NEDERDEL ELLER BUKSER/SHORTS?
Jeg har egentlig altid været mest til bukser, men på det seneste har jeg prøvet at få mig selv i lidt flere kjoler og nederdele. Dog vil jeg nok altid føle mig allerbedst tilpas i en par stramme jeans.

× HVILKE BLOGS LÆSER DU MED PÅ?
Egentlig læser jeg ikke med på nogle bestemte blogs lige for tiden. Bloggers Deligt forside og Nouw forsiden er fast rutine at jeg går ind for at kigge der og så klikker jeg mig videre på de indlæg der fanger min interesse.

× DEN BEDSTE SERIE DU NOGENSINDE HAR SET?
Uha den er svær. Jeg elsker serier og har set mange af dem! Nogle af de bedste jeg har set må være Mad Men, Lie To Me, Sopranos, Pretty Little Liars og Døde piger lyver ikke. Ligenu er jeg igang med Sons Of Anarchy som jeg er fuldstændig vild med – jeg elsker den serie! Men den bedste serie må nok være Sons, den er altså noget helt for sig selv, eller også er Jax 😉

× HVOR SER DU DIG SELV OM 5 ÅR?
Gerne med et barn, drømmejobbet, sammen med N, i en fed lejlighed i indre København og med en masse skønne venner og veninder omkring mig. Og en masse familie sammenkomster.  Derudover skulle jeg gerne være godt igang med min bucket list og have nået et par gode punkter på den. 

× HVAD VAR DIT FØRSTE INSTAGRAM BILLEDE OG HVAD ER HISTORIEN BAG?
Jeg havde på daværende tidspunkt en webshop igennem noget der hed Zircles. Igennem der fik vi muligheden for at få taget professionelle billeder af en hamrende dygtig fotograf der fik skudt bla.  det her billede af mig.

× HVOR LANG TID BRUGER DU PÅ AT BLOGGE OM DAGEN?
I hvert fald 1-2 timer, enten på at rette indlæg, redigere billeder eller tage billeder.

× HVAD HANDLEDE DIT FØRSTE BLOGINDLÆG OM?
I det første indlæg bød jeg jer alle sammen velkommen til min nye blog. Indlægget efter dette handlede om hvad jeg ønskede mig til jul, da jeg startede min blog i november måned. Du kan læse dem begge HER og HER.

× HVIS DU SKULLE DONERER 1 MILLION KRONER TIL LIGE HVAD DU VILLE, HVAD SKULLE DE SÅ GÅ TIL?
Jeg ville splitte dem op og dele dem ud til alle de forskellige organisationer der nu engang måtte være. Der sker så mange forfærdelige ting i verden, så at skulle vælge én bestemt at give dem til ville være svært. I hver fald skulle det gå til dyr og børn!

× HVIS DU VAR EN KENDT KARAKTER I EN TV-SERIE, HVEM VAR DU SÅ?
Der må jeg nok endnu engang referere til Sons Of Anarchy. Jeg er så vild med Gemma, jeg syntes virkelig hun er for cool! Jeg har ikke set serien færdig endnu, så om det kommer til at ændre sig ved jeg ikke endnu.. Så i må ikke sige noget om serien, dont! 

× NÆVN 3 GODE KVALITETER..
Jeg er hjælpsom, kærlig og stædig. Stædigheden kan gå i begge retninger, dog syntes jeg altid den kommer mig til gode.

× NÆVN 3 DÅRLIGE KVALITETER..
Jeg er hamrende utålmodig, har et meget stort temperament og har altid mange bolde i luften som jeg ikke altid kan jonglere med.

× JEG FØLER MIG MEST LYKKELIG NÅR..
Dem omkring mig er glade, når dem jeg har tæt på er sunde og raske og når jeg hviler i mig selv med de rigtige mennesker omkring mig.

Skriv endelig hvis der er en bestemt blogger du gerne vil have til at svarer på de 20 spørgsmål <3

 

1 Kommentar

 • Svar Bettina 01/07/2017 at 22:17

  Hej Line.

  Jeg tror, at det er en ret god ide, at du har startet med dig selv i “20 spørgsmål til bloggeren”, sådan så dine læsere kan få et større indblik i, hvem du er 🙂
  Jeg har selv overvejet, om jeg skulle gøre det samme på min blog, da jeg forsøger at give noget mere af mig selv og min person i mine blogindlæg. Dog ville jeg nok være lidt mere doven og nøjes med fem eller syv spørgsmål, he he.

  Jeg vil glæde mig til at se, hvilke bloggere du får til at svare på dine 20 spørgsmål.
  Jeg er især nysgerrig på følgende spørgsmål:
  – HVAD ER DIN PLAN MED BLOGGEN?
  – HVEM/HVAD INSPIRERER DIG MEST?
  – HVILKE BLOGS LÆSER DU MED PÅ?
  – HVOR LANG TID BRUGER DU PÅ AT BLOGGE OM DAGEN?
  – HVIS DU SKULLE DONERER 1 MILLION KRONER TIL LIGE HVAD DU VILLE, HVAD SKULLE DE SÅ GÅ TIL? (elsker, at du har dette spørgsmål med)

  Mange hilsner
  Bettina

 • Skriv kommentar