Shit…

30. juni 2017

Igår var en af de dage hvor jeg skulle være blevet i sengen..
Alle følelser var uden på tøjet og facaden var sat op for at komme igennem dagen, kender i de dage?
Jeg nåede også kun lige hjem og så sprang ballonen, jeg stor tudede til der ikke kunne komme flere tårer og så gik jeg i seng. Jeg var udkørt og gad ikke bruge 1 minut mere af min tid på den dag, den skulle jeg bare have overstået. Egentlig var der ikke som sådan sket noget, det var bare en af de dage hvor alting går galt og hvor alting synes at være negativt.

Idag virker til at gå lidt bedre allerede, eller det vil sige at jeg har været vågen i 20 minutter og klokken er kun 05:45, da jeg skal på job nu her klokken 07:00. Men i de 20 minutter jeg har været vågen har jeg da hverken haft trang til at græde og der er endnu heller ikke gået noget galt.

Imellem 09:00-10:00 skal jeg til et event med Sephora da de åbner en butik i det gamle posthus på Købmagergade. Det bliver virkelig spændende at se, den bygning er så hyggelig. De åbner butikken fra klokken 11:00, så skynd jer derind og kig eller følg med på min Insta Story hvor jeg vil dele billeder og videoer derinde fra.
Efter eventet hopper jeg tilbage på arbejde og er i nogle timer og så tager jeg hjem og holder weekend, lige indtil søndag hvor jeg skal arbejde igen. Det bliver rart med en fridag, den skal nydes med N uden de store planer, det har jeg brug for. Lige trække vejret og være i nuet.

God dag til jer og god weekend <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar