Veninder – Søstre – Kærlighed

28. juni 2017

Veninder – hvor mange skal man egentlig have for at have det godt?

De sidste par år efter man er blevet ældre, ikke går i folkeskole eller gymnasie længere og arbejde tager utrolig meget af ens tid, er der sket så meget på det sociale plan i forhold til tætte veninder. Både positive og negative ting er oppe og vende når jeg tænker over det, men specielt negative overtager lige for tiden.

I mine teenageår havde jeg virkelig mange venner og veninder og var altid ude og rende med de forskellige. Jeg havde altid nogle og være sammen med og nød støjen, tempoet og selskabet. jo ældre jeg er blevet jo færre veninder har jeg efterhånden og der går længere og længere tid imellem at jeg får dem set.

Jeg har en god håndfuld af veninder som er rigtig gode veninder og som jeg ved altid vil være der for mig. Jeg har sindssygt mange minder med dem og håber også på mange flere i fremtiden. At samle en gruppe tøser som er vidt forskellige steder i deres liv er rigtig svært. Nogle er gravide, andre er flyttet til et andet land og flere har kærester og jobs som tager meget af deres tid.
Ikke desto mindre vil jeg virkelig gerne have det til at lykkedes, ikke hver måned, men så i hvert fald engang hver 3 måned måske. Det må gerne tages som et kæmpe hint tøser, jeg er sikker på at i ved hvem i er <3

Udover den rigtig gode håndfuld af trofaste veninder jeg er så heldig at have i mit liv, har jeg specielt én veninde der altid vil betyde noget helt specielt. Et bånd der aldrig kan erstattes og nok nærmere grænser op af et søster forhold end veninder, kender i det?
I hvert fald har vi boet sammen i en periode af vores liv, hjulpet hinanden i svære situationer, grint så vi næsten tissede i bukserne og lavet drama så det røg ud af ørerne på os. Hendes familie er min familie og omvendt.

Kender i følelsen af at gør det ondt på hende, gør det dobbelt så ondt på jer og kunne i fjerne smerten fra hende ville i gøre det uden at blinke med øjnene – sådan har jeg det! Selvom vi ikke ses særlig tit så er det fuldstændig som så vi hinanden hver dag, når vi endelig ses. Vi har 10.000 ting at snakke om og hvert et minut er jeg til stede, hvert et minut jeg har tilbragt med hende giver mig energi. Sådan et venskab ved jeg at jeg for altid vil have med hende. Uanset hvad der end måtte ske, ved jeg at jeg aldrig nogensinde mister hende, og det samme omvendt.

Når hun skriver til min far for fortælle at hun har bestået en eksamen og starter samtalen med “hej far”, eller ringer til min mamma for at fortælle om noget der er sket og igen starter samtalen med “hej mamma” så ved jeg at hun er mere en søster end en veninde og jeg elsker det. Ligeså højt som jeg elsker hende <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar