OOTD 26.06.17

26. juni 2017

  

Nederdel // Støvle I Sort // Taske Udgået HM Model // Jakke Udgået Vero Model 

Hello darlings <3

Så blev det mandag og for mit vedkommende ugens bedste dag, da jeg i denne uge skal arbejde alle andre dage.
Ligenu sidder jeg og ser SKAM, jeg nåede igennem første og anden sæson da der var kæmpe hype omkring serien for noget tid siden. Indtil videre har jeg set til andet afsnit af sæson 3 og det er okay, ikke som 1 og 2, men mon ikke det kommer hvis jeg giver det en chance?

Outfit of the day ser i øverst i indlægget. Når jeg arbejder næsten hver dag, orker jeg på ingen måde at gøre noget ud af mig selv udover lidt makeup, håret ryger altid i en knold og arbejdstøj på. Så idag skulle det være. Jeg har prøvet så godt jeg kunne at linke til det forskellige tøj jeg har på idag, men da noget af det er gamle sager var det svært.

Håret er lavet med mit GHD glattejern, som jeg elsker! Det laver simpelthen det flotteste fald som ser naturligt ud. Måske en hår guide til dette look ville være dejligt? Sig endelig til hvis i vil have det <3

Nu vil jeg se sidste afsnit af SKAM for idag og så kører over forbi min mamma og mine søskende for at hygge.
Hvad skal din dag gå med? <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar