GOODIEBOX JUNI 2017

24. juni 2017

         

REKLAME – Denne box er modtaget som gave, men er udelukkende mine egne holdninger du får at hører. 

Goodiebox har i denne måned sendt et festivals fever kit ud til alle medlemmer. Da der som mange af jer nok ved er en del festivaller her i juni måned, er det oplagt at lave en boks som denne. Den er fyldt med lækre produkter og accesories, der alle kan bruges både til festivalen og efter. Jeg oplevede sidste år for første gang Roskilde festivalen, det var ikke lige mig, derfor betød det også hjemrejse 2 dage efter jeg var kommet.. Dumt men sandt. Men så er det prøvet! 🙂

× BIODERMA Sensibio H2O SOLUTION MICEALLAIERE FULL SIZE 
Bioderma laver virkelig lækre, simple produkter og bla. den her holder jeg virkelig meget af. Den fjerner super nemt og effektivt makeuprester helt uden at generer hud eller øjne. Produktet er super godt for min meget sarte hud og kan snildt fjerne alt min makeup. Jeg er helt vild med størrelsen på dette produkt, det er fantastisk at have med på ferier, forlængede weekender eller med i sportstasken.

Vejl. Udsalgspris 79 DKK 

× L´OREAL PURE CLAY GLOW MASKE 
Jeg har endnu ikke haft muligheden for at teste L´OREAL’s nye masker. Jeg har hørt en helt masse om dem, læst på diverse bloggeres sider og fulgt med i magasinerne. Udfra hvad der er blevet snakket og skrevet om skulle de være virkelig lækre og effektive. Derudover er prisen virkelig også til at være med på, 99,95 DKK er helt okay syntes jeg. Jeg glæder mig virkelig meget til at teste den, tænker der kan blive til to gange i ‘Glow Mask’.

Vejl. Udsalgspris 99,95 DKK For 50 ml. 

× MODELCO BLUSH CHEEK POWDER 
Jeg har aldrig hørt om mærket Modelco og derfor heller aldrig testet noget derfra, men udfra det swatch jeg lavede på armen virker den rimelig pigmenteret og drøj i brug. Farven er en peachy nuance med guld shimmer i hvilket fungerer ret godt med min lyse hudtone, i moderate mængder off course. Når man på festivalen får lidt sommerglød (forhåbentlig) vil den jonglere virkelig fint sammen med lidt glød.

Vejl. Udsalgspris 149 DKK For 8 gr. 

× BELLÁPIERRE MINI KABUKI BRUSH FULL SIZE
Mærket har aldrig skuffet mig, men heller aldrig givet mig følelsen af at være blown away. Jeg har det lidt på samme måde med denne makeup børste, hårene virker ikke til at sidde synderligt godt fast, dog er de dejlig bløde. Jeg glæder mig til at tage den i brug, jeg har nemlig lidt på fornemmelsen at den kan overraske positivt – Det må komme an på en prøve.

Vejl. Udsalgspris 189 DKK 

× GIRLZ ONLY DRY SHAMPOO DAWN ´TIL DUSK FULL SIZE
Jeg ELSKER dry shampoo! Specielt dem som efterlader mit hår rent at se på, men uden at være fuldstændig knas tørt og mat at se på. Denne her dry shampoo virker rigtig lækker og blød i formularen. Jeg har aldrig rigtig hørt om mærket før, men prisen fanger 100% min opmærksomhed, 39,- for den str dry shampoo er helt iorden.

Vejl. Udsalgspris 39 DKK

× RSFU INTIM EASY SHAVE GEL
Det er virkelig ufedt her til sommer når man render i kjole og shorts at have røde pletter overalt på benene grundet en lidt for sløv skraber eller en elendigt barberskum. Det har RSFU heldigvis sørget for ikke er muligt efter man har brugt deres shave gel. Den er med sin skånsomme formel med  allergenfri parfume rigtig god til både ben og bikinilinjen. Vi kender allesammen de røde knopper der ligeså langsomt efter en barbering kommer snigende, but no more!

Vejl. Udsalgspris 54,95 DKK For 150 ml.

× EMITÈ MAKEUP NAIL LACQUER FULL SIZE
Den her farve er viiiiirkelig lækker her til sommer og sensommeren. Den har det helt perfekte miks imellem peach, pink og rød. Den kan få selv min helårs blege farve, til at ane en smule mere menneskelig, hvilket må siges at være en kæmpe bedrift i sig selv. Men til en lækker sommerglød og bare ben, er den perfekt til at gå i krig med pedicuren og manicuren.

Vejl. Udsalgspris 99 DKK

× GOODIEBOX Hårbånd FULL SIZE
Hårdbånd har aldrig rigtig været ‘min ting’, jeg har også prøvet hårbåndet der fulgte med i boksen, men er stadig i tvivl om det er mig. Måske jeg forære min søster det hvis jeg ikke kan forene mig med det. Det har en rigtig fin størrelse da det ikke dominere og overtager frisuren fuldstændig som jeg tit syntes hårdbånd har tildens til.

Vejl. Udsalgspris 69 DKK 

Juni måned boksen har en værdi på 590 DKK og vil være tilgængelig fra d. 20 juni på www.goodiebox.dk Et medlemsskab hos GOODIEBOX koster 169 DKK pr. måned, inkl håndtering og forsendelse. 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar