Siden sidst #2

13. juni 2017

Siden sidst er i denne uge rimelig forsinket, beklager. Den seneste uges tid har faktisk været rimelig hektisk, hvilket også har resulteret i stilhed på bloggen.
Jeg er startet på det nye arbejde og har den sidste uges tid skulle lære den nye arbejdsplads at kende. Når man kommer fra at arbejde med tøj og så ligepludselig rykker over i et helt andet fag, så handler det om tilvænning. Men det er faktisk gået overraskende godt og overraskende hurtigt at lære alle de mange, mange ting man skal i et nyt fag. Jeg har da ikke kastet håndklædet i ringen endnu 😉

Siden sidst..

.. Har jeg for første gang været på restaurant Väkst i forbindelse med et event. Dove lancerede nemlig deres nye serie med avocado og morgenfrueekstrakt. Det vil i hører mere om på et senere tidspunkt når jeg har fået testet lidt.

.. Var jeg i IKEA og købe lidt små ting. Jeg kom forbi den her stue og jeg elsker den! Dog er der enkelte ting som bliver for meget, bla. stolene er ikke lige min smag men resten er helt klart en vinder!

.. Fik jeg blomster af N. Vi havde været sammen i et år og jeg blev forkælet med god mad og en kæmpe buket blomster. TAK <3

.. Har jeg gået ret meget med den her tshirt. Hvis ikke du fik læst indlægget med mine meget billige køb, så kan du læse med HER.

.. Har jeg også gået ret meget med den her. Den er så fin og ærmerne tiltaler mig helt vildt. Den er så feminin, klassisk og alligevel med lidt spræl i uden at være for meget. Jeg er nemlig ikke typen der skiller mig alt for meget ud når det kommer til tøj (endnu).

.. Er min agurkeplante stukket helt af… Som i virkelig.. Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre.. Den er kun blevet endnu større de sidste to dage. Jeg aner ikke hvor jeg skal gøre af den snart haha.

.. Har jeg været ude og spise seriøst god (og stærk) mad på WOK SHOP i Valby med min mamma og min barndomsveninde. Der blev grinet, snakket seriøst og grinet lidt mere, ligesom det skal være <3

.. Har jeg lavet seriøst nem mad… Åbenbart så inspirerende mad at jeg skal lave det igen idag, min fantasi vil ingen ende tage..

.. Har lidt af buketten fra N fået plads i soveværelset. Det er min yndlings blomst, jeg bliver så glad af at kigge på den. Den er virkelig smuk i mine øjne!

.. Har jeg nydt tid med den her lille skid <3

.. Været til event og set alle Sephora’s nye lanceringer. Bla. kommer HUDA BEAUTY til Danmark! WHAT!! <3

.. Skal jeg igang med at teste de her produkter. Specielt deodoranten glæder jeg mig til at teste, det lyder spændene i forhold til hvad man kender i forvejen.

.. Nyder jeg godt af jobbet i 42 RAW, det betyder sund mad og drikker hver dag. Hvilket jeg vidst efterhånden har ret godt af.

.. Brugte jeg et par timer med mamma og daddy på cafe. Jeg priser mig virkelig lykkelig for at de kan sammen og er hinandens bedste venner. Det betyder så meget for os børn – Så hvis i læser med, så TAK! <3

.. Har jeg været ude og cykle.. Bum, Bum..

.. Har jeg været på cafe med N og hygget <3 

Hvad er din uge gået med? <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar