NYT JOB!

5. juni 2017

Det var ikke særlig længe jeg gik ledig.. Heldigvis!
Faktisk var min sidste arbejdsdag i La Femme Copenhagen d. 30.06.17 men da jeg blev tilbudt et andet job i mellemtiden takkede jeg ja til dette, da de stod og manglede medarbejdere.
Nogle gange er det angst provokerende når ens vaner og rutiner bliver rykket rundt og vendt på hovedet. Denne gang har det virkelig været rart at komme til nye udfordringer. Jeg har været virkelig glad for at arbejde i La Femme og de slipper nok ikke for mig selvom jeg ikke er ansat længere, om de vil det eller ej haha.

Jeg har fået job i 42 RAW, det er så fedt. Jeg kan virkelig godt lide miljøet, visionen og maden ikke mindst. Når nu man skal arbejde med mad er jeg virkelig glad for det er mad som dette man står 8 timer i hver dag i stedet for friture lugt når det nu skal være. Tempoet er ekstrem højt og hovedet skal holdes koldt for eller mister man på et sekund overblikket.
Det har også været en prøve de sidste par gange, men igen er jeg en person der glædeligt tager imod en udfordring. Medmindre jeg bliver udfordret økonomisk.. Shit der er jeg ikke stærk. Så hænger intet sammen for mig og jeg mister overblikket.

Det er en fuldtids stilling og mine arbejdstider vil primært hedde fra 07:00-15:00, hvilket er virkelig rart da jeg så har hele dagen efter jeg har fået fri. Mine arbejdstider hed før 11:00-18:00, så når først man havde fået fri, handlet, nået hjem og gået med Chino, lavet mad osv. så var hele dagen gået. Godt nok er jeg sat på endnu en prøve med at stå så tidligt op, men indtil videre fungere det. Jeg er da ikke stået for sent op endnu 😉

Idag har jeg haft en dejlig kort vagt, 08:00-13:00. Resten af dagen står på rengøring af lejligheden, hygge med N og C og så ellers bare ren afslapning inden en ny uge for alvor begynder. <3
Ps. har i (som jeg) glemt at handle, så forvent at stå 30 min i kø i Fakta… Hilsen en der nu har stået i den kø to dage i træk. Man skal ikke lære tingene for hurtigt jo.. Godt helligdagene er slut imorgen, haha.

1 Kommentar

Skriv kommentar