Siden sidst #1

4. juni 2017

Siden Sidst, vil her på bloggen blive en collage lignende følgeton med ugen der gik. Søndag er som regel dagen hvor man kan koble af, slå hovedet fra, fordybe sig i en god serie, lade op til den kommende uge, læse blogs eller sove. Min søndag plejer at være en god kombination af alle disse. Så derfor tænkte jeg at, når de blog indlæg jeg elsker allermest at læse om søndagen er blog indlæg med billeder og noget nær ingen tekst som jeg skal forholde mig, så skal i da have muligheden for at gøre det samme.

For mig bliver det også lige en lille reminder om hvad der er sket i ugens løb, da sådan en uge går virkelig stærkt og jeg ofte ikke når at reflektere over det ene eller det andet. Det kan jeg så nu, hver søndag, lige her.
Jeg håber i vil gøre det samme <3

I denne uge..


.. Har jeg tippet om lækre, billige køb på bloggen. Bla. disse solbriller til kun 10 kr! Find det her. Derudover var jeg på date med N og hygge <3


.. Var denne lille skid hos dyrlægen til sundhedstjek og vacciner. 824,50 kr fattigere.


.. Blev jeg denne skønne buksedragt rigere. Jeg er helt vild med den!


.. Modtog jeg en agurke plante som jeg skal passe det næste stykke tid. Jeg er ikke indehaver af grønne fingre desværre, så jeg håber den overlever og glæder mig til at se hvordan det går.


.. Har jeg får trænet godt. Jeg er tilfreds med de dage jeg er kommet afsted og har ydet 100% når jeg har været igang.


.. Fik hele lejligheden den helt store tur. Virkelig ordnet i bund. Nu mangler jeg kun vasketøjet.. Men jeg er træt, meget træt. Hvem hjælper? Anyone?


.. Fik jeg solet skankerne og blev gjort opmærksom på at jeg ikke har fået barberet ben.


.. Har jeg været forbi et vennepar og spise aftensmad, solet mig og spillet spil hele aftenen. Ligesom en sommeraften skal være efter mit hovede.


.. Har jeg lavet perfekt brunch i weekenden. Se lige alle de farver og udover det så se lige mærke til pandekagerne i baggrunden. Protein pandekager uden sukker, de blev toppet med kokos skyr, bær og kokostern. Lad mig endelig vide i kommentaren hvis opskriften er noget i ønsker 😉


..Var jeg på min første vagt på det nye job. Det er rart at arbejde i indre by, København er så smuk om sommeren.


.. Lørdag morgen klokken 10:00 blev jeg vækket ved at det bankede på døren. Der stod et sødt bud som undskyldte mange gange at han havde vækket mig, mon jeg har set forfærdelig ud haha. Han kom med denne lækre pakke – Jeg glæder mig til at teste løs.


.. Lørdagen blev brugt på sofaen med take-away og bland selv slik. Vi fik blandet for 150,- slik…. Vi spiste 4 stykker hver og lod skålen stå.. Ad.


.. Søndag morgen blev brugt med mamma og søs på Riccos. Efterfulgt af 2 timers bil tur med skingrer stemmer og en masse grin. Jeg elsker turer som disse hvor man får grint, sunget og hygget. Turen gik først til Rødovre centeret indtil vi fandt ud af at var lukket. Så blev det IKEA, hele vejen til Gentofte.. For så at finde ud af de også har lukket.. Flot.

Hvad er din uge gået med? <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar