EBAY BUYS #1

3. juni 2017

Jeg tænker at starte et nyt koncept på bloggen med mine Ebay køb. Dem er der efterhånden mange af.. Jeg venter allerede nu over 20 pakker, og jeg skulle bare lige se hvad det der Ebay var for noget. Ja, hurra..

Jeg har aldrig rigtig turde købe noget på Ebay, jeg var sikker på at alle mine penge blev frarøvet mig og at varen jeg bestilte aldrig ville ramme min postkasse. Men der tog jeg fejl. Jeg har nu lavet en hel del bestillinger på Ebay og hver og en (der er modtaget indtil videre) er jeg super glad for. Tanken med disse indlæg er at jeg kan bestille ting før i giver jer i kast med det, teste produktet, fortælle omkring størrelse, tjekke kvaliteten og vise billeder af hvordan produktet egentlig ser ud når først man modtager det.
I er derfor mere end velkomne til at skrive til mig i kommentarene under disse indlæg eller på line.enggrob@hotmail.com hvis der er noget i ønsker jeg tester.

Alle armbånd er af rigtig god kvalitet, og holder sig lukkede. Så ingen løse knapper eller tabte armbånd. Solbriller kan man godt mærke er af billig kvalitet, stellet er på ingen måde tungt og skriger ikke ligefrem af en dyr brille. Hvilket også er helt OK når de har kostet 10 kr! Tshirten har jeg bestilt i en M og hvilket nok svarer til en xs/s vil jeg sige. Kvaliteten på tshirten er ikke helt i top.  Der hænger lidt løse snore her og der og stoffet er en smule gennemsigtigt.

Sunglasses ca. 10 DKK // Diamand armbånd ca. 8 DKK // Sort læder armbånd m. sølv ca. 15 DKK // Grå læderarmbånd m. sølv ca. 8 DKK // Tshirt ca. 28 DKK // Sort læderarmbånd m. guld studs stor ca. 10 DKK // Sort læder armbånd m. guld studs lille ca. 10 DKK //

 

2 Kommentarer

 • Svar Camilla 03/06/2017 at 16:47

  Har du et link til solbrillerne? 🙂

  • Line Enggrob
   Svar Line Enggrob 04/06/2017 at 08:46

   Det er det første der er linket til 🙂 Sunglasses ca. 10 DKK.

  Skriv kommentar