Inspiration on a friday

2. juni 2017

Jeg har utallige screenshot på min tlf med inspirationsbilleder, alle sammen i de sarte/hvide toner. Billeder som disse får mig til at drømme, de giver mig inspiration og så er de bare ualmindelig flotte at kigge på!

Egentlig er der ikke nogen dybere mening med dette indlæg. Måske du også drømmer når du kigger på billederne? <3

Idag skal jeg på en overraskelsestur med min bedre halvdel. Jeg aner ikke hvad der kommer til at ske og hvad vi skal lave.
Overraskelser er ikke ligefrem min favorit. Jeg er rigtig dårlig til at slippe kontrollen og ikke have styr på alting. Jeg plejer altid at presse folk helt vildt for at få ud af dem hvad der skal ske, dog tænker jeg at denne gang lader jeg være. Det er nok meget sundt at slippe den forbandede kontrol, bare en gang imellem.. Ikke? Haha <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar