WATCH LIST EBAY #1

1. juni 2017

Min Ebay Watching liste er noget nær uendelig lang. Jeg finder hele tiden nye ting jeg syntes er fede og som jeg bliver nødt til at eje. Som alle ved går der noget tid fra Ebay pakkerme er blevet bestilt, til de bliver leveret. Jeg oplever at det er alt imellem 3-5 uger. Man glemmer ofte hvad man har trykket hjem og bliver helt glad når postbuddet kommer med pakker som man havde glemt at man havde bestilt.

Derfor tænkte jeg at når der er så lang ventetid før varen kommer, så kan jeg indtil jeg modtager tingene vise jer hvad jeg har på min watch liste, så i kan følge med.

Hvilken en er din favorit? <3

Du finder link sidst i indlægget ↓

     

Pineapple/Cherry Tee 60 DKK // Long Sleeve Tee 51 DKK // Yellow Chain Bag 224 DKK // Lady Blouse 65 DKK // White Feminist Tee 85 DKK // Blush Summer Top 54 DKK // 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar