Shop altid til 50% lige her!

31. maj 2017

Igår skrev jeg et lidt negativt indlæg om en opsigelse og mine tanker dertil. Du kan læse det HER.

Idag skal det være lidt mere positivt! Jeg har nemligt fundet den smukkeste buksedragt, jeg er virkelig vild med den. Den fremhæver de gode sider og gemmer de mindre gode på en feminin måde.
Den er lidt 80’er ish, og langt fra hvad jeg normalt ville gå efter. Hvorfor den så lige fangede min opmærksomhed aner jeg ikke, men det gjorde den. Mit shopper øje må vel have forudset at den ville sidde brand godt 😉

Den er fra La Femme Copenhagen, der ligenu lancere et sprit nyt koncept der (efter hvad jeg ved) aldrig er set før.
Du kan shoppe på hjemmesiden, bruge tøjet ligeså meget du vil, leverer det tilbage indenfor to måneder, få 50% af købsprisen tilbage, få en voucher til La Femme Copenhagen med beløbet på og derefter shoppe videre igen. Det er altså genialt. Det vil sige at du på en måde får alt til 50% hver gang du handler.
Det bedste af det hele og det som bestemt får dette koncept til at stige helt til vejrs for mit vedkommende er at alt det tøj vi alle sammen sender retur vil blive doneret til røde kors. Det er altså sejt!

Buksedragten er helt ny og kommer på hjemmesiden indenfor få dage. Jeg vil linke på min Instagram Lineenggrobdk ligeså snart den er online. <3

Buksedragten er ikke sponsoreret af La Femme Copenhagen, men betalt af egen lomme. Hvilket passer mig rigtig fint når det går til et godt formål! 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar