GOODIEBOX JANUAR 2017 + KÆMPE RABAT

31. januar 2017

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 00.07.14

Yaay! Hver evig eneste måned venter jeg på denne skønne boks. Jeg syntes virkelig det er hyggeligt at modtage en boks med forskellige beauty relaterede ting, som jeg ikke selv har bestilt. Sommetider får jeg prøvet noget jeg bliver fuldstændig vild med og andre gange oplever jeg også at jeg nu har testet den pågældende ting, men at jeg ikke fremadrettet vil købe den. Da boksen koster langt under hvad værdien af indholdet har, er det en virkelig god måde at teste produkter på. Denne måneds boks koster 159,- inkl fragt, men har en værdi på ca. 549,-!

× INVISIBOBBLE HAIR RING
Dette produkt har jeg kun læst om, men aldrig prøvet før. Jeg læste engang en artikel omkring kvinden som startede med dette, hvilket var ret så inspirerende. Elastikkerne skulle efter sigende kunne efterlade dit hår uden mærker efter elastikken og være meget skånsomme mod håret, så det hverken knækker eller får slid. Derudover kan man have knold i en hel dag, uden samtidig at være ejer af verdens mest ømme hovedbund.
Vejl. Udsalgspris 39 kr.

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 00.07.29

× NATURA SIBERICA HAND CREAM 

For første gang i mit liv har jeg prøvet at bruge en håndcreme færdig. Jeg når altid at købe en ny inden jeg får brugt den jeg havde. Denne fra Natura Siberica dufter af  havtorn, på en utroligt feminin måde. Den fedter ikke (vigtigt!) og tørrer hurtigt ind i hænderne + den er perfekt at have stående på natbordet, da både design og størrelse er perfekt. Størrelsen er også virkelig god til håndtasken eller i bilen.
Vejl. Udsalgspris 29 kr. 

× LOOK LIPS LIPGLOSS 
Dette er min absolutte favorit i denne boks! Duften er lidt hen af tutti frutti, uden at være syntetisk. Den har ingen gennembrydende farve, men et lige tilpas glossy look. Jeg har haft den i tasken lige siden jeg modtog boksen. Faktisk kan jeg allerbedst lide at komme den ovenpå en nude læbestift, for at få et mere sexet look, uden det bliver for meget. Det bedste af det hele er at den ikke klistrer! Det må til dato være den bedste lip gloss jeg nogensinde har prøvet. 
Vejl. Udsalgspris 99 kr.

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 00.07.39

× GOSH OVERNIGHT PRIMER OIL ESSENCE
Jeg har ikke prøvet den endnu, men har hørt flere bloggere tale virkelig godt om den. Jeg har personligt lidt svært ved at bruge olier i ansigtet, men er blevet bedre til at få det i min hudplejerutine. Jeg tror når jeg skal teste denne primer olie, at jeg vil bruge et par dråber og blande i min foundation for ekstra fugt. Specielt her i de kolde måneder. Jeg glæder mig til at se hvordan den præstere.
Vejl. Udsalgspris 159,95 kr.

× NIVEA FACIAL CLEANSING WIPES
For mig er det at fjerne min makeup ligeså vigtigt som at børste mine tænder inden jeg går i seng. Hvis jeg kan mærke i løbet af aftenen at jeg er ekstra træt, fjerner jeg min makeup ligeså snart jeg har spist. Så når jeg ikke at blive for træt, og nå til det punkt hvor jeg ikke kan overskue at fjerne det. Her er cleansing wipes perfekte! Lad os bare indrømme, at fjerne makeup er ikke yndlings beskæftigelsen.. Så kan man gøre det nemt, gør man det!
Vejl. Udsalgspris 49 kr.

Skærmbillede 2017-01-31 kl. 00.07.45

× THE BODY SHOP ALL-IN-ONE INSTABLUR EYES 
All-in-one er altid en god ting, specielt når den kan ordne så vigtige ting som sorte render under øjnene, rødme ved næse og som primer inden øjenskygge. Specielt øjenprimer er jeg kæmpe fan af. Når først man har brugt så lang tid på at ligge en flot øjenskygge må den også gerne holde længe. produktet har en meget tyk, pudret konsistens, som smelter pænt sammen med huden. Den virker som noget jeg kunne blive utrolig glad for. 
Vejl. Udsalgspris 155 kr.

× ÊTRE BELLE SHEET MASK
Sidst men ikke mindst, Sheet mask fra Être Belle. Jeg har ikke prøvet produkter fra mærket før, så glæder mig til at komme igang. Masken jeg modtog i min boks var RED WINE HYDRO MASK. Jeg er kæmpe fan af Sheet masker, da de er super nemme! Denne maske lover Anti-age effekt og fugt. Udover det syntes jeg at alle varianter af Sheet masker fra Être Belle lyder spændende. 
Vejl. Udsalgspris 245 kr.

 RABAT KODE!! 

Bestil en Goodiebox og få en ekstra box med gratis med rabatkoden 2FOR1GBJAN. Koden gælder i to omgange, nemlig fra d. 31/1 til d. 1/2 og fra d. 8/2 til d. 10/2.

Vilkår: Alle nye medlemmer, der anvender koden, får en januarboks og en gratis septemberboks oveni for i alt 169 kr.

 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar