130 KR FOR NIKE SKO!!

29. januar 2017

IMG_5075 IMG_5076 IMG_5091 IMG_5098 IMG_5107 IMG_5108

Jeg har idag gjort et virkelig godt køb, som i virkelig godt!
At have flere forskellige sko at vælge imellem og det samme med tøj, når man skal træne, gør det så meget sjovere for mig at komme afsted til træning.
Følelsen er lidt det samme som når man har købt de fedeste jeans eller den fedeste kjole til en fest og man så man slet ikke kan vente med at komme i tøjet og afsted. Sådan har jeg det når jeg har købt nyt udstyr til min træning.

Idag var jeg i CITY 2 OUTLET for første gang. Jeg har aldrig nogensinde set det før, men det er virkelig flot derude. Udover at der var fuldstændig sindssygt mange mennesker, var der også sindssygt mange fede ting! Jeg kunne have haft købt hele butikken.. Jeg fandt de pink NIKE sko på tilbud. Udover at de var til en fed outlet pris, var der yderligere 50% på outlet prisen!! Glad gik jeg op til kassen og troede jeg kun skulle give 250 for skoene, men fik at vide skoene var lagt i en forkert kasse, så prisen var 525 kr.. Heldigvis tjekkede han op på skoene endnu engang og fandt ud af at de var sat til 130 kr – 130 KR?!?

Hvis ikke i har prøvet at være i NIKE i enten CITY 2 OUTLET  eller BIG, så vil jeg virkelig anbefale det. Man kan være så heldig engang imellem! Sidst fandt jeg en NIKE top til kun 30 kr.

God søndag <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar