NYT HÅR!!

28. januar 2017

Skærmbillede 2017-01-28 kl. 20.31.09
Skærmbillede 2017-01-28 kl. 20.31.01

Yaaay, som jeg tidligere skrev om på bloggen skulle jeg imorges til frisør hos SACO i Fiolstræde. Jeg har været der en gang før og elsker at komme der. De er så søde og proffesionelle, man føler sig virkelig godt tilpas. Jeg syntes næsten i skal have et seperat indlæg omkring håret, men i får lige et før og efter billede nu her.
Planen var at få det lysnet, gjort koldere samt udligne det røde skær jeg har i min naturlige farve (som jeg hader på alle måder, måske en dag jeg vil elske den?), hvilket jeg synes er lykkedes.

Idag har jeg efter måske et år, endelig fået hjælp til at få vasket min bil og cleanet den invendigt (Tak skat). Det der for et år siden var en hvid lille bil, med flotte beige sæder, var nu blevet en grå, beskidt bil med beige sæder og en million små hundepoter på. Men, men, men det blev der lavet om på idag. Elsker virkelig når min bil er ren, så nu må vi se hvor lang tid det holder denne gang.
Nu vil jeg hoppe på café og drikke Chai Latte, hygge og snakke og så hjem og blogge videre til jer. Det er virkelig rart at være inde i den gode rytme igen, tak for alle jer der læser med. Det betyder mere end i tror <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar