Netflix and chill

27. januar 2017

Skærmbillede 2017-01-26 kl. 20.20.05 Skærmbillede 2017-01-26 kl. 20.20.15

Fremover kommer træningen til at foregå om morgenen inden jeg møder på job. Netop for at jeg kan få mine aftener i sofaen, hos veninder eller sammen med familien. Så, nu hvor jeg har de timer om aftenen, skal jeg også have nogle spændende serier, film eller dokumentarer at se. Lige for tiden er jeg igang med Pretty Little Liars, som bestemt har fanget min interesse! Den er tilpas uhyggelig for mig, kæreste drama er der også skruet op for og familie drama kommer man heller ikke udenom, dog er jeg rimelig skuffet over skuespillet som jeg bestemt ikke er imponeret over. Men lige for tiden er det virkelig rart ikke at skulle tænker særlig meget, men bare ligge og se afsnit efter afsnit, en smule afhængig.. Alt imens jeg håber på 10 sæsoner mere af Lie To Me, Narcos, Sopranos og Mad men!
Hvad fanger din interesse på Netflix?

Udover det, for at skifte totalt emne, vil jeg vildt gerne prøve at få Chino til hundefrisør. Jeg tænker helt rund og pjusket over det hele, men kan ikke helt finde ud af om det mere er for min skyld? Den idé dropper jeg nok og hopper på en helt almindelig trimning og vask til ham. Er der nogle af jer der har prøvet det med jeres hunde før? Kan de lide det? Hvor skal man vælge en henne og hvor ofte gør i det? <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar