ZENTABOX, NETFLIX & CHILL

22. januar 2017

Skærmbillede 2017-01-21 kl. 18.09.06 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 18.09.14

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele det her med jer, jeg er fuldstændig vild med konceptet og hvor nemt det er blevet at tage vitaminer og mineraler.

Vitaminpiller og kosttilskud har altid været en kæmpe jungle at finde ud af og i stedet for at sætte mig ind i de forskellige mærker, doseringer og hvor ofte, så har jeg tyet til det der synes nemmest – ikke at tage nogle. At skulle åbne 5 forskellige pilleglas for at få sin daglige dosis, gider jeg ikke. Jeg har også prøvet hver søndag at dele dem op i pilleæsker, men efter den ene søndag hvor jeg syntes det var en god ide, er det heller ikke sket igen. Så for at sige det mildt, jeg er hamrende doven og det skal være nemmere end nemt før jeg er på. Derfor har Zentabox fået lov til at bo hos mig, for evigt.

Konceptet er ret ligetil. Du går ind på deres hjemmeside og laver en sundhedsprofil. Du bliver stillet forskellige spørgsmål fx. omkring hvor ofte du træner, hvor tit du spiser fisk, om du er gravid eller prøver på at blive det osv. Udfra det udregner den den nøjagtige dosis af forskellige vitaminer som lige netop din krop har brug for. De bliver pakket i en instavenlig (i love it!) indpakning, med små poser der er lige til at hive af og så har du dagens vitaminpiller. De er også rigtig smarte at have med i fitness tasken til når man fx. træner tidligt om morgenen og morgenmaden først ryger ned lidt senere.

Du modtager den første Zentabox hvor der vil være 28 små poser i, derefter vil du hver 4 uge modtage en ny pakke, med 28 daglige doser i. Man skal ikke ind og bestille den nye Zentabox så det passer, den kommer af sig selv. Har du allergier eller vil du hellere selv vil sammensætte din Zentabox er dette også muligt inde på hjemmesiden.

Du kan lave din egen sundhedsprofil HER.

Hvis ikke det er smart, så ved jeg snart ikke hvad er! Idag skal jeg til fødselsdag (tror jeg nok), og ellers bare ligge på sofaen med Netflix!! Igår var det faktisk meningen at jeg skulle have ligget på sofaen hele dagen, men en gammel veninde jeg ikke har set i 100 år kom til københavn, så vi tog ud og spise og hyggede, hvilket var virkelig tiltrængt efter så lang tid. See you <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar