NEW IN

21. januar 2017

Skærmbillede 2017-01-20 kl. 20.53.59

Forleden dag var min trang til at kører i IKEA åbenbart for stor til at blive hjemme. Jeg havde bare ikke taget højde for at det måske også kunne være tilfældet for resten af danmarks befolkning. I hvert fald var jeg i en prop fyldt IKEA, med én ting for øje – Makeup reoler.
Efter at have set internettet bugne med diverse bloggere og youtubere og deres organiserede makeup, måtte jeg også med på moden. For det første ser det overskueligt ud, det er sorteret i hver sin skuffe og der kan fyldes meget i noget der ikke fylder det store. Og, og, og, så er de flotte alle steder, hvad enten det er i gangen, på badeværelset eller i soveværelset. Mine fik en plads i gangen, hvilket egentligt fungerer ret godt.

Jeg laver et seperat indlæg en af dagene, hvor jeg viser hvad de indeholder af lækre sager, hvilket er en del!

Idag skal jeg på arbejde fra 11:00-15:00, og så har jeg en plan om at få vasket et par maskiner med tøj (housewife), lidt praktisk bliver jeg nødt til at få klemt ind, når resten af aftenen skal bruges i sofaen med verdens lækreste tæppe som jeg forresten også købte i IKEA HER, og NETFLIX! Sååå, hvis i har nogle gode ideer til serier, film eller dokumentarer jeg absolut skal se, så skriv det gerne i kommentarfeltet <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar