Shitty torsdag & lækker mad

20. januar 2017

Skærmbillede 2017-01-19 kl. 23.56.59 Skærmbillede 2017-01-19 kl. 23.56.51 Skærmbillede 2017-01-19 kl. 23.56.44 Skærmbillede 2017-01-19 kl. 23.56.35 Skærmbillede 2017-01-19 kl. 23.56.28
Hello darlings,

Jeg var igår inviteret til event med Santa Maria, for at pifte det traditionelle hverdagsmad op med et godt miks af krydderier og fantasi. Vi skulle lave torsk, hvilket absolut ikke er min favorit, på nogen måde – troede jeg! Torsk stykkerne blev rullet i salsa sauce og derefter vendt i knuste Chili nachos chips og så på panden i få minutter, mums filibaba!

Torsdagen startede med at stå for sent op, være lykkelig for at jeg havde gjort min morgenmad (bestående af skyr, proteinpulver og toppings) klar aftenen før, så den bare kunne smides i tasken og så afsted. Arbejdsdagen var igang og ligepludselig, bang – så ramte den tid på måneden. Av for shitty satan, jeg er så, som i nok kan hører, en af de uheldige som rammes af fuldstændig voldsomme smerter. Følelsen af at ens underliv er ved at springe blev en realitet jeg skulle forholde mig til de næste par timer.. Så ved man at det behov for at komme hjem under dynen, som før var mindre eksisterende på det tidspunkt var vokset kolossalt enormt meget. Jeg klarede arbejdsdagen, eventet og aftenen.

Nok om ‘den tid på måneden snak’..
Jeg har af min søde moster, lært verdens bedste laksesalat at kende. Im not kidding! Jeg skal nok lige lave et indlæg omkring den snart. Det er virkelig lækkert, sundt og insta-venligt 😉

GOD WEEKEND!

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar