Søndags tankemylder

15. januar 2017

IMG_6748

Fitness World har det sidste lange stykke tid været min bedste ven 5-6 gange om ugen. Jeg er kommet ind i en så god balance med min krop og mit sind, at jeg slet ikke har lyst til at slippe det igen. Jeg er simpelthen nået til der hvor det er en blevet en livsstilsændring og ikke bare en overgang til at ende hvor jeg var inden jeg startede.

Indtil videre er jeg stadig igang med at finde ud af hvordan min træningsrutine skal ende med at være, hvad der virker for mig og hvor ofte.
På nuværende tidspunkt forsøger jeg mig lidt frem, indtil jeg føler at jeg er der hvor jeg vil være. Målet er en flot, tonet, feminin krop – i mit tempo!
Meget vigtigt! Jeg ønsker ikke at miste mig selv i processen. Helt ærligt kan jeg godt blive påvirket af diverse kvinder Instagram profiler som står kniv skarpt med verdens største squat ass, en lille talje og tonede arme, og føle at jeg er ikke er i mål før jeg ligner dem. Så derfor bruger jeg også meget af tiden på mentalt at styrke mig i selv i min proces, fortælle mig selv at jeg er god nok som jeg er, også på de dage hvor jeg ikke får opfyldt mine forventninger til mig selv. Selv på disse dage er jeg fuldstændig god nok som jer er. Jeg mener det psykiske er vigtigere end det fysiske i dette tilfælde.
Hvis ikke jeg har mig selv med psykisk, mister jeg mig selv og hvad jeg står for, og det ønsker jeg på ingen måde. Jeg vil gøre tingene fordi jeg har lyst, træne 5-6 dage om ugen fordi det gør mig glad, spise sundt fordi jeg kan mærke den energi jeg får ud af det og mærke det overskud det lige pludselig giver mig.

Nu da træning er blevet en så fast del af min hverdag, kan jeg godt savne min daglige gang imellem vægtskiver og løbebånd på hviledagen, men samtidig ved jeg også at min krop og ikke mindst mit sind, har brug for det. Sommetider kan jeg også komme hjem fra arbejde, hvor jeg hele dagen har sagt til mig selv – idag skal der trænes! Men når det så kommer til stykket er trangen til en aften på sofaen, større end lysten til styrketræning, og så er det også helt okay.
Jeg giver mig selv plads til at være mig, i det tempo jeg kan være med på.
Husk at give jer selv den gave – I er perfekte som i er <3 .

Nu vil jeg hoppe ned i Ikea, da jeg har valgt at forkæle mig selv med lidt opbevaring til min makeup.
Søndags tanker og knus fra mig.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar