CROSSFIT??

9. december 2016

Skærmbillede 2016-12-07 kl. 23.00.23Nogle gange er motivationen til at træne lig nul!
Sådan har jeg haft det i en lille uges tid, efter jeg blev forkølet og havde minus energi. Før jeg blev syg trænede jeg hver dag. Jeg elskede at slutte dagen af med at bruge alle de sidste kræfter jeg havde i kroppen, på nogen som gav mig energi og godt humør. At falde i søvn er som regel ikke et problem for mig, dog kan jeg alligevel mærke en kæmpe forskel på min døgnrytme hvis jeg træner. Jeg går tidligere i seng, har ikke så svært ved at stå op om morgenen og hele dagen igennem er mit energi niveau relativt stabilt. Selfølgelig kommer dette også an på hvad jeg vælger at proppe i munden i løbet af dagen..

Min træningsplan justere jeg jævnligt på hver gang jeg er oppe og træne. Jeg finder nye øvelser jeg prøver af og tilføjer dem evt til mit program, bytter dem ud med øvelser jeg lavede før eller tilføjer blot en ekstra øvelse. Dog med forbehold, min krop skal presses, dog med sund fornuft indblandet. Så derfor falder det i meget god jord at jeg har vundet 2 måneders gratis Crossfit træning, så kan jeg måske lurer nogle gode øvelser.

Derudover har jeg vundet 2 måneder til Crossfit Copenhagen, hvilket er vildt spændende! Jeg har aldrig prøvet crossfit før, men har kun hørt godt om det.
Jeg har luret lidt på youtube og div. Instagram profiler og tænker at det faktisk ikke er helt så tosset og er ret sikker på at jeg bliver bidt af det. De har nogle opstartshold som man kan tilmelde sig for at få et indblik i hvilke basale øvelser der arbejdes med i Crossfit. Har du prøvet crossfit og er det anbefalelsesværdigt?

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar