JULEGAVE PLAKAT TIP!

8. december 2016

// Indlægget er sponsoreret //

Skærmbillede 2016-12-07 kl. 22.34.43 Skærmbillede 2016-12-07 kl. 22.34.36 Skærmbillede 2016-12-07 kl. 22.34.25 Skærmbillede 2016-12-06 kl. 17.46.56 Skærmbillede 2016-12-06 kl. 17.46.33 Skærmbillede 2016-12-06 kl. 17.46.45
Jeg var i onsdags forbi de to seje drenge bag Citatplakat.dk og kigge på alle deres fede plakater.
Jeg havde allieret mig med min mamma og min lillesøster. Da vi nåede Næstved efter en times skrålen, på diverse sange, fandt vi hurtigt den lille butik hvori guldet var. Guldet skulle vise sig at være meget mere end bare fede plakater.

Vi blev mødt af to friske fyrer, den ene med de længste øjenvipper jeg nogensinde har set(Oliver, du vidste den ville komme..), hvilket min mamma også lige fik fortalt et par gange. Stemningen var virkelig rar og selvom butikken var forholdsvis lille, plakaterne mange og de styrtede rundt grundet december travlhed, så følte man sig virkelig velkommen.
Oliver fortalte lidt om de forskellige plakater, hvad man kunne vælge og lidt om de mest populære citater. Prikken over i’et og grunden til at jeg ville tage den 1 times kører tur tilbage til butikken er at hver eneste gang man snakkede om et citat på plakaterne, var det en umulig opgave for Oliver og Kasper ikke at citerer fuldstændig efter det citat der var tale om. Toneleje og udtryk fulgte også med i hatten!

Det var virkelig svært ikke at gå hjem med hele butikken, og jeg tror også vi endte med at gå ud af butikken med 10 plakater, hvis ikke mere. Ikke engang da plakaterne skulle ud i bilen ophørte den gode service, det blev kun endnu bedre! Alle plakater som vi havde købt blev båret ud i bilen for os, det er fandme god service!

Hvis i ikke allerede har set citatplakat.dk på Instagram, så please gør lige jer selv en tjeneste at tjekke deres side ud. Der kan man snakke om en konge opsætning, der er spot on hver gang!
De har også en facebook side hvor i ligenu kan være med i deres julekalender, hvor de dagligt ligger konkurrencer op, hvor i har chancen for at vinde… PLAKATER!

I skal ikke snydes for historien bag om citatplakat.dk, da jeg helt klart (sammen med mødet med drengene) syntes det gør det helt vildt personligt og specielt.
I kan læse hele historien HER.
Alt i alt syntes jeg det er så fed en ide og virkelig sejt gået! I får lige billederne inden de er hængt op da i bestemt ikke skal snydes for dem.
Jeg har købt et par julegaver, adventsgaver osv. hos citatplakat.dk og glæder mig helt vildt til at give dem. De spreder så meget glæde og latter og er så god en idé som julegave, adventsgave, kalendergave, mandelgave eller noget helt tredje.
Skal du nå og have dem inden juleaften er seneste bestillingsdato d. 20 December. Så skynd dig ind og kig.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar