06.12.2016 Bare ærgerligt Sonnyboy!

6. december 2016

Skærmbillede 2016-12-06 kl. 17.46.45 Skærmbillede 2016-12-06 kl. 17.46.56
Skærmbillede 2016-12-06 kl. 17.46.33

Jeg har endelig fundet et job som gør mig glad. Et job jeg hver dag glæder mig til at møde ind til. Følelsen af en god stemning, glade kunder, en lækker butik, verdens bedste chef og ikke mindst varer jeg kan lide at sælge!
Til dem af jer som ikke ved det, arbejder jeg i en tøjbutik på Gammel Kongevej. Det er to butikker der er slået sammen, La Femme og NO. 40. I La Femme sælger vi tøj og sko og i No. 40. sælger vi møbler. Hvis ikke i har været i butikken endnu, er den altså klart et kig værd.

Det fede (og farlige) ved at arbejde i den butik er at alt hvad der kommer ind af døren må jeg eje! Jeg tror nærmest ikke der er noget derinde jeg ikke ejer. Fordelen ved dette er at hvis interessen er der ved tøjet, så er det også en hel del sjovere at stå bag disken.
Om der var en dybere mening med dette indlæg vil jeg ikke sige, men jeg oprettede bloggen i tidernes morgen for at have et frirum, hvor jeg kunne give den gas med alt det jeg følte for, også ting som disse 😉

Idag har jeg haft en fridag, den blev brugt med mamma og søs i Næstved. Jeg var i en butik der hedder Citat Plakat, der forhandler de fedeste plakater! Det er to friske gutter der sammen har startet citatplakat.dk.
Men det skal i nok hører meget mere om. I kan få en lille forsmag på billederne ovenover, og ellers kan i se alt hvad de har lavet på deres hjemmeside HER.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar