Late Night Update

27. november 2016

Skærmbillede 2016-11-27 kl. 22.12.22Idag har jeg virkelig udnyttet min fridag maks! Jeg sov virkelig længe idag, til 10:30. Jeg er altid helt smadret når jeg vågner så sent, men jeg vidste at jeg skulle få noget ud af dagen, da hele den næste uge bliver så travl.
Så hovedrengøring som indebar alt – badeværelse, køleskab, køkkenskabe, fnugrullede hele sengen (Tak Chino..), vaskede tøj og skiftede sengetøj.
Bag efter blev der pyntet op til jul. Jeg har endnu ikke så meget julepynt, men det kommer ligeså langsomt, jeg gider ikke købe alt muligt bras. Mit tema er sølv, glimmer og hvid.

Da jeg havde pyntet op til jul tog jeg over og trænede og idag var det blevet ben dag. De sidste par gange er jeg begyndt at presse mig selv til maks! Jeg er ildrød i hovedet, sveden hagler nærmest af mig og jeg har nærmest ikke en muskel i benene efterfølgende der ikke ryster. Jeg elsker den følelse, det er virkelig det bedste i hele verden! Imorgen bliver det overkroppen der skal tæskes igennem. Jeg tænker at jeg på et tidspunkt vil lave lidt træningsvideoer på snapchat eller insta stories hvis i har lyst? 🙂

Nu vil jeg efter et dejligt varmt bad, hoppe på hovedet i seng!
Imorgen kommer der et indlæg med November måneds Goodiebox og indeholdet deri. Dont miss it! <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar