Skal jeg aldrig blogge igen?

23. november 2016

Skærmbillede 2016-11-23 kl. 20.36.22

Hvis i undrer jer over hvor jeg har været det sidste stykke tid, kan jeg udemærket godt forstå jer. Det var nødvendigt og jeg havde brug for det. Jeg var for at være 100% ærlig, så u-inspireret i forhold til bloggen at jeg havde brug for en pause til at mærke efter.. Jeg havde massere at skrive om og gode ideer, men vidste ikke helt hvilken stil jeg ville videregive til jer.mJeg har flere kladder liggende på forskellige indlæg, jeg bare kunne have haft trykket udgiv på, men jeg gjorde det ikke, da det føltes forkert.

At skrive udelukkende om beauty har været sjovt, lærerigt og til tider udfordrende. Udfordrende på det plan at jeg ikke har kunne finde en måde hvorpå i har kunne mærke mig som person. Den sidste lange periode har jeg været fanget i at være en blog, uden en særlig gennemtrængende personlighed. Jeg har en personlighed, en meget stor, fyldende og kærlig personlighed. Men følte ikke jeg igennem mine beauty indlæg kunne vise jer den personlighed. Flere og flere starter en blog, med henblik på at få en masse læsere og et fællesskab. En masse skønne læsere har jeg opnået og er mere end lykkelig, for hver og en af jer! Men fællesskabet synes stadig at der mangler det sidste for at jeg er tilfreds. Men for at kunne nå i mål med det tænker jeg at første step vil være at give mig selv 110% til jer.

Siden starten af Oktober har jeg trænet fem-seks gange om ugen, spist forholdsvis sundt, spist mine vitaminer og fokuseret på at min krop skulle forkæles og blive en jeg følte mig sund i.
Jeg har altid haft drømmen om en stærk krop, men aldrig rigtig turde tro eller håbe på at det ville kunne lykkedes for mig. Men hvis det kan lykkedes for andre, hvorfor så ikke for mig? Så her er jeg nu på en rejse mod en sundere version af mig og den har jeg tænkt mig at tage jer med på.

Så for lige at samle dette lidt flyvske indlæg, er det jeg prøvet at sige at fremover vil  bloggen fremover være en livsstilsblog med en stor portion af skønhed og massere af personlighed. Jeg vil tage jer med på op og nedture, trænings planer og kost, beauty produkter og tutorials. Jeg vil starte forfra med at give jer meget mere af mig, og give jer et indblik i hvem jeg er.

Jeg håber i er klar til at følge med på en opdateret version af Lineenggrob.dk!

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar