WELLA EIME // DRY BAR

14. oktober 2016

Skærmbillede 2016-10-13 kl. 22.56.37 Skærmbillede 2016-10-13 kl. 22.55.49 Skærmbillede 2016-10-13 kl. 22.56.17 Skærmbillede 2016-10-13 kl. 22.55.59
WELLA EIMI inviterede igår til et event, for at fortælle om det nye koncept de netop har lanceret. Det fungerer således at udvalgte WELLA frisører fremover vil have konceptet DRY BAR i deres saloner. Det er behandlinger som tager 15 eller 25 min, alt efter hvad du skal have lavet. Behandlingen er bestemt til at betale og du går derfra med smukt stylet hår som du har valgt udfra et menu kort.
Fremover når du kommer ind i din Wella salon kan du få sat dit hår af top professionelle frisører, på kort tid eller som efterbehandling på en klipning eller farvning. Menu kortet fungerer således at du udfra det kan vælge imellem 7 forskellige frisurer og om du vil have dit hår vasket inden, eller blot stylet håret.

Fordelen ved denne behandling er, at det maks tager 25 minutter. Det er til at betale og du kan hurtigt presse det ind i løbet af dagen eller inden en vigtig job samtale, en tur ud med veninderne eller inden en date. De opsætninger/frisurer du kan vælge imellem er nøje udvalgt efter den evige trendy frisurer, som aldrig vil gå af mode. Waves, krøller, sildebens fletninger og høj hestehale er bare nogle af dem du kan vælge imellem. Selv fik jeg idag lavet en sildebens fletning. Jeg elsker looket det giver – det søde, feminine blandet med det rå og rodede look.

Til at lave mit hår brugte hun Wella Eimi Ocean Spritz i hele håret. Hun sprayede den i tørt hår og krammede derefter mit hår op, så det fik det lidt frizzy, rodede look.
Bagefter lavede hun en sildebensfletning, hev lidt i fletningen så den bredte sig, rullede den rundt som en blomst og satte en hårnål i. Bum, så havde jeg en lækker frisure. Afslutningsvis sprayede hun Wella Eimi Stay Styled i hele håret for at holde på frisuren.

15 min. behandling: Få sat én af de 7 frisure 150,- uden hårvask. 
25 min. behandling
: Få sat én af de 7 frisure 250,- med hårvask.

Vælg imellem: Twisted Curls, Sugar Waves, Wet Look, Boho Lift, Pony Quiff, Braid Crown og Beach Waves.

Hold øje med din lokale Wella frisør og hop ind og få en quick blow-dry, with or without a shampoo!

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar