LE MINI MACARON // STÆRKE NEGLE

12. oktober 2016

Skærmbillede 2016-10-11 kl. 23.23.32 Skærmbillede 2016-10-11 kl. 23.23.40 Skærmbillede 2016-10-11 kl. 23.23.44 Skærmbillede 2016-10-11 kl. 23.23.53

// Sponsoreret – Produkterne er sendt til test // 

Jeg elsker virkelig den her årstid vi rammer ind i nu. Jeg elsker stearinlys, hygge, store striktrøjer, hygge strømper og lange varme bade. Jeg kunne blive ved! Hvis jeg skulle sige én ting som jeg bestemt ikke er vild med, er det lyset! Lyset er mørkt, grumset og ikke særlig hverken blog eller insta-venligt. First world problems, I know 😉

Dette efterår kommer der simpelthen så mange fede nye produkter. Specielt er negle i mit søgelys lige for tiden. Jeg går vildt meget op i mine negle, at skifte farven flere gange om ugen, file og pleje dem. Det kan altså også godt ses i sidste ende, håber jeg, haha. Jeg er ikke nået så langt endnu, men har den sidste måneds tid brugt et nyt koncept indenfor negle, som jeg er fulstændig vild med.

LE MINI MACARON – Er det sidste nye indenfor negle.
Da jeg for ca en måneds tid siden var til event for at blive sat ind i produkterne, var jeg en smule skeptisk. Det virkede ærligt talt lidt for godt til at være sandt?
En lille lampe der med et enkelt tryk på en knap og en speciel lak ville kunne forvandle mine bløde, slidte negle, til stærke og hårde negle – på kun 30 sekunder.
Jeg nåede faktisk kun lige hjem fra eventet inden jeg gik igang med at ligge første lag af lakken. Fingeren ind i lampen, vente, nyt lag, fingeren i lampen og vente, top coat, fingeren ind i lampen og done! Intet ‘fedtet’ produkt skal fjernes efterfølgende og sekundet du tager din finger ud af lampen, er lakken fuldstændig tør. Den kan ikke ridses eller få hakker af dine andre negle. Lakken holder helt op til 10 dage på dine negle! På billedet herunder har jeg haft produktet på i 8 dage.

Skærmbillede 2016-10-11 kl. 23.24.14

Fra det sekund var jeg solgt! Min tålmodighed som er noget nær ikke eksisterende, var solgt! Penslerne på lakken er dejlig stor og kræver kun 2-3 strøg og så er din negl klar, lampen er lille og kan være hvor som helst og bedst er alt, det er LED lys, så ingen farlige UV stråler! Den bruger et USB som let sættes i en oplader (jeg bruger den til min Iphone) og så i stikkontakten. Le Mini Macaron er allerede solgt i mere end 500.000 eksemplarer, og forsætter med at udvikle nye lækre farver. Ligenu har de mere end 25 forskellige lakker, med virkelig fede farver. Le Mini Macaron sælges HER.  Udover priserne er jeg virkelig også nede med hvor nemt og ligetil det er. Og hvor kort tid det tager – vigtigst af alt! Jeg kan lave et fuldt sæt negle på 12 min, med 3 lag.

Alt følger med i en startpakke så du kan lave et helt sæt negle. Køb start kit HER.

  • LED lampe med USB-kabel og strømforsyning.
  • En flaske Gel Polish i samme farve som lampen (10ml).
  • Neglebåndsskubber.
  • Mini neglefil.
  • 10 Remover Pads.
  • Instruktionsfolder

STEP BY STEP 

1. Brug neglebåndskubberen til at skubbe dine negle tilbage med.
2. Fil kanten og overfladen på din negl. Fjern herefter eventuelt støv.
3. Ved første lag påfør da et meget tyndt lag. Hele neglen skal dækkes med et tyndt lag.
4. Placer din finger under LED lampe, tryk på knappen og vent 30 sekunder. Lampen slukker selv.
5. Påfør andet lag en anelse tykkere end det første lag. Husk også at dække den yderste kant på neglen.
6. Placer neglen under LED lampen, tryk på knappen og vent 3o sekunder.

Nu er du færdig og dine negle er klar!
Ønsker du endnu hårdere negle, påfør da et lag med Shine Topcoat. Husk at Shine Topcoat ikke er med i start kittet og skal købes seperat ved siden af. Påfør et lag med Shine Topcoat, placer neglen under LED lampen, tryk på knappen og vent 30 sekunder. Alle de forskellige lak farver, finder du her. De ligger på en pris der hedder 129,95 DKK, hvilket jeg bestemt syntes fair og alle pengene værd. Jeg er afhængig allerede.

Måske du allerede har prøvet kræfter med det? Hvad er din erfaring? 🙂 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar