Dårlig alkohol, tanke mylder og en sen opdatering..

7. oktober 2016

IMG_9569 Skærmbillede 2016-10-07 kl. 21.11.00

Sidder i fifaen efter en lang, men dejlig, arbejdsdag og bloggerere (er det overhovedet et ord?). Jeg har de sidste 3 dage på jobbet haft nogle fuldstændig sindssygt travle dage, så er helt udkørt og træt. Mest af alt træt.. Men da det nu er fredag skulle det da fejres med lidt Rosé – Troede jeg.. Går glad og hamrende søvnig ud i køleren og finder en iskold Rosé (sæt et ‘mhhhh’ ind her), åbner den og tager mig et stort glas, drikker og spytter det ud!! Fy for blyffer, blev så skuffet! Den smagte virkelig dårligt, så dårligt at den måtte hældes ud og jeg måtte erstatte den med et glad Squash sodavand – What a friday! Nærmere deprimeret gik jeg ind i fifaen igen for at have ondt af mig selv og skrive lidt til jer. I kan nemlig altid få mig i godt humør, tak for jer! 🙂

Sommetider kan det at have en blog virkelig være tidskrævende, hvis ikke man vel og mærke kan finde ud af at time og tilrettelægge det meste så man sparer en del tid og derved halvere den tid det tager at holde styr på alle de sociale medier, man nu engang skal holde styr på, og opdatere dagligt. Da jeg startede bloggen gik jeg sygemeldt, havde uanede mængder af tid og kunne dagligt ligge et opslag eller 2 ind, 2-3 flotte, redigerede billeder på instagram, opdatere min facebook blog side og holde jer opdaterede med min hverdag på Snapchat uden besvær. Den tid har jeg desværre ikke længere. Jeg har et fuldtidsarbejde – som jeg virkelig elsker, en lejlighed som på mystisk vis altid roder og endnu flere sociale medier at holde styr på, en jeg havde for bare et år siden.

Nu har jeg bloggen, hvor jeg helst gerne så at jeg lagde et indlæg op om dagen. Instagram hvor jeg gerne måtte ligge 1-3 billeder op om dagen, Snapchat hvor mit mål er at spamme jer med de forskellige ting jeg nu foretager mig igennem en hel dag, Instagram stories hvor jeg også gerne skulle opdatere jer med diverse små snaps igennem hele min dag, bloglovin og til sidst diverse facebook sider hvor dagens blogindlæg skal deles. Alt dette skal gøres dagligt for hele tiden at holde gang i bloggen, holde jer opdaterede og vedholde jeres nysgerrighed omkring min blog. Der er så mange forskellige dygtige konkurrenter i form af andre bloggere. Faktisk mener jeg at have læst der er 30.000 registrerede blogs i Danmark. Så man skal virkelig kunne sit kram, hvis man skal skille sig ud fra mængden og opnå succes. Sommetider er det hårdt, sepcielt hvis jeg har fået det forkerte ben ud af sengen, er træt og ikke orker noget som helst, så kan det godt trække tænder ud. Men ellers er det efterhånden blevet en så fast del af min rutine, at få det hele til at gå op i en højere enhed så jeg ikke misser noget på nogle af de sociale medier, at det for det meste kun giver positive vibes i min retning. Og så giver det uden tvivl den største glæde at have alle jer som læser med at dele mine skriverier med.

Min blog er mit frirum, og jeg elsker den. Jeg elsker hvad jeg på kort tid har fået skabt, sammen med jer – uden jer havde jeg, bund ærligt, nok ikke gidet at gøre alle disse ting. Det hele giver lidt mere mening i sidste ende, når jeg ved der sidder alle jer på den anden side og læser med.
Hvis du stadig læser med helt herned til, så er det ret sejt gået, haha. Det blev et lidt længere indlæg end jeg lige først havde tænkt mig. Nu vil jeg kaste mig i dynerne, drikke Squash, skrive videre på et indlæg med mine September Beauty favoritter som kommer ud imorgen og putte med min lille uldtot!

Hvad enten i skal ligge i sofaen med uglet hår, nattøj og Netflix eller måske i skal ud og give den gas på dansegulvene og hænge i baren eeeeller hygge med familien – Så må i have en helt fantastisk fredag aften!

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar