THIS IS HIM & THIS IS HER!

15. september 2016

I kender måske mest Zadig & Voltaire for deres utrolig populære tasker, sko og modetøj. Men for meget kort tid siden kom de som noget nyt, frem med to nye dufte. Jeg var så heldig at være inviteret til lanceringen af disse, og blev så vild med dem begge! Ikke bare duften er god, men historien og deres tanke bag er jeg så vild med. De formår virkelig at gøre det til en personlig duft, på flere punkter, på meget kort tid.

ROCK // KUNST // PARIS

Skærmbillede 2016-09-15 kl. 13.34.55

“Flakonens design er elegant og enkelt, inspireret af den moderne kunst. Vi ville fokusere på et minimalistisk design, sort og hvidt, med dette symbol på modsætning og tiltrækning mellem mænd og kvinder.” 

Designet
Zadig & Voltaire har på den mest rockede måde fået de to dufte til at få et råt udtryk med en kærlighed i sort og hvid – Som de selv siger “For evigt rock”.
Designet på flakonen er udviklet med inspiration fra den moderne kunst. Endnu engang har de formået at sammensmede det feminine hvide med det maskuline sorte, præcis som de gør hele vejen igennem.

“Zadig er en livsstil, et unikt look, en følelse af frihed.” 

THIS IS HER! 
En træagtig, tung blomsterduft hvor det første som falder mig ind når jeg dufter til den, er en selvstændig, meget feminin, rocket, sexet kvinde der slentre rundt i solen.
Duftnoterne er en god blanding imellem arabisk jasmin, rosenpeber, kastanje og vanilje – Z&V signatur: Sandeltræ. Det giver duften en god sammenhæng imellem det feminine og rockede.

THIS IS HIM! 
Dette er en parfume jeg let kunne gå med! Jeg elsker den rå, magtfulde duft den efterlader og øger lige selvtillidsboosteren med et par hakker. Duftnoterne i This is him! er grapefrugt, vanilje, krydret røgelse og sort peber – og endnu engang Z&V signatur: Sandeltræ.

Skærmbillede 2016-09-15 kl. 13.35.09

“Til THIS IS HER! duften forestillede jeg mig et rock-band der spillede en heftig sang i en lejlighed i Paris.”

Hvis ikke du allerede har duftet til Zadig & Voltaire nye dufte, syntes jeg du skal skynde dig ned i den nærmeste Magasin og dufte løs. Måske du bliver forelsket i herreduften eller også fanger kvindeduften din opmærksomhed – Men giv den et besøg, det er klar forsøget værd!

THIS IS HER! 50 ml. 550 DKK

THIS IS HIM! 50 ml. 460 DKK 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar