Le Mini Macaron

13. september 2016

Skærmbillede 2016-09-13 kl. 22.22.56
Der har været lidt stille på bloggen de seneste dage. Mest af alt fordi jeg arbejder meget, måske en skam kn*ppet undskylding (sorry mit sprog), men faktisk er den helt korrekt. Derudover har jeg også mødt en rigtig sød fyr, men det kommer i nok til at hører mere om fremover.. Videre det næste emne 😉

Det som jeg egentlig ville snakke om var Le mini Macaron som jeg var til lanceringen af igår. Det er et fransk mærke som endelig er kommet til Danmark. De laver gel lakker som hærder i LED lys, styrker neglene og holder som ved en professionel behandling. Jeg har allerede lagt gel på alle neglene og er allerede solgt! Det tager 30 sekunder i LED lyset og så er dine negle tørre, stenhårde og umulige at lave hakker eller skræmmer i. Nu ser jeg hvor længe de holder sig flotte og pæne og giver jer et mere dybdegående og detaljeret indlæg om ca 14 dages tid. Kender i Le Mini Macaron, eller har i måske hørt om det?

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar