BEST FRIEND

30. august 2016

ADVARSEL: STOR FARER FOR MEGA CUTENESS! 
PicMonkey Collage2
PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
Med frygten for at lyde som en crazy dog women, udgiver jeg alligevel dette indlæg. Kender i det når man kigger på en man syntes er så dejlig at man har lyst til at kramme den så hårdt man overhovedet kan. Nærmest knuse den?
Sådan har jeg det med Chino. Inden i endnu engang tænker at jeg er crazy vil jeg lige kort vise at der altså er facts der beskriver hvorfor man får det netop sådan, når man ser noget cute.

Det hedder faktisk noget helt bestemt – cute aggression.
Amerikanske forskere har fundet ud af hvorfor man får det sådan, og grunden til dette. Forskerne forklarer at det går ud på at den kærlighed du har til dit kæledyr er så stor at du næsten ikke kan rumme den. For ikke at få fejet benene væk under dig, reagerer hjernen ved at få dig over i den fuldstændig modsatte grøft af følelses registret. På den måde virker følelsen af at ville knuse noget cute som en balancestang, der får dig til tilbage til din normale tilstand, udtaler forskerene.
Det giver ret god mening og fortæller mig at jeg ikke er skør, haha.

Grunden til dette indlæg var egentlig at jeg i skrivende stund sidder i sofaen med en dyne, en film i baggrunden, har lige mæsket mig i en cookie inden aftensmad (badass!) og har den sødeste lille mini mus der på sødeste vis, nærmest skrabede min hud på låret af for at putte helt tæt ind til mig i dynen. Hvilket fik mig til at tænke på hvor stor en plads han har i mit hjerte, hvor vigtig han er i min hverdag og i mit liv. Sommetider er det helt ærligt skide hamrende irriterende at man i mega øs regnvejr skal ned med én som på ingen måde gider at gå i det vejr, men man ved også at han bare skal ud! Dog er der heldigvis en milliard ting der overskygger de kedelige gåture i regn og storm.

× Er du syg har du en levende varmedunk lige ved siden af dig. I mit tilfælde ovenpå mig. Chino skal helst ligge helt oppe i hovedet på mig. På mystisk vis ved han altid når jeg er syg og har brug for omsorg.

× Har du en fantastisk god grund til at komme ud for døren når det er søndag, Netflix kører og din dyne har overmandet dig. Lidt luft skal man have, og tro mig, det skal din firbenede pelsede ven nok sørge for at du får.

× Kan man blive helt ustyrlig glad når din (i mit tilfælde ekstrem mega pelsede) bedste ven noget nær overfalder dig når du efter 1 minut, 1 time eller 5 timer kommer hjem igen. Uanset hvor kort eller længe du har været væk bliver den ligeså glad hver evig eneste gang.

× Har du en dårlig dag eller er du ked af det, ved du med sikkerhed at du har det skønneste væsen som på nul komma fem kan mærke det på dig og vil overdynge dig med kys. Chino skal helst stå ovenpå min brystkasse og skiftevis slå sin pote ind i panden på mig, stirre mig ind i øjnene og slikke mig i hele ansigtet indtil jeg ikke kan andet end at smile.

× Har du i hvert fald én i dit liv som aldrig bliver sur på dig. Med mindre du ved et uheld får trådt på deres hale og de skriger op og du derefter som en forvirret tosse kaster dig ned på gulvet, samler din firbenede ven op og som Rafiki fra Løvernes Konge løfter du din hund op og skriger undskyld imens tårerne triller. Ikke ligeså voldsomt som beskrevet, men tæt på!

× Du skal aldrig nogensinde spise alene igen. Du vil altid have en lille skabning ved siden af dig med kæmpe store tiggende øjne der ønsker at dele dette hyggelige øjeblik med dig. Eller i hvert fald spise din mad. Har du været så god at lære din hund ikke at tigge vil du ikke opleve dette, men believe me – Hunden tænker på det!

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar