Last Week #1

29. august 2016

Hello darlings! Sommetider kan ugen godt flyve afsted og man glemmer måske hvad de 7 dage er gået med? Sådan har jeg det i hvert fald rigtig tit i min sommetider små stressede uge. Derfor kommer der hver mandag til at være et “Ugen der gik #” på bloggen, så både i og til dels også jeg, selv bliver opdateret på hvad ugen gik med. Jeg tænker også det er sjovt at kigge tilbage på om et godt stykke tid, måske det sætter tiden lidt på pause så man endnu engang kan nyde sin uge, i stedet for at den flyver forbi næsen af en. Til at hjælpe mig går jeg hver uge igennem min kamerarulle på tlf’en og napper billeder. Have fun.

Skærmbillede 2016-08-24 kl. 21.28.52
× 
Var jeg til lanceringen af den nye serie Tulasara fra Aveda. Hele deres historie, teori og produktlinje er helt fantastisk! Læs mere her.

Skærmbillede 2016-08-29 kl. 19.50.15
× Var jeg til endnu et event, denne gang for brandet SLOGGI. Vi skulle lære at koble fra, slappe af og strække ud, noget jeg i min hverdag ikke er særlig god til. Så et lille break som dette i kongens have var så tiltrængt og gjorde godt!

Skærmbillede 2016-08-29 kl. 19.50.32
× For lige at blive ved SLOGGI eventet, fik vi efter en vellykket yoga session den lækreste brunch! Det blev holdt i orangeriet og maden var simpelthen såååå lækker!

Skærmbillede 2016-08-29 kl. 19.55.56
× Har jeg skrevet 10 ting som giver jer et lidt bedre indblik i hvem jeg er. Min far var så sød at give et par punkter mere som jeg havde glemt, de er ret så morsomme. Hvis ikke du fik set dem, så kig med HER. (billedet er virkelig gammel, derfor den desværre ringe kvalitet).

Skærmbillede 2016-08-29 kl. 20.00.04
× Jeg prøver lige for tiden på højtryk at lære at kunne lide kaffe. Jeg er ikke voldsomt vild med smagen af de magiske bønner men det overrasker alligevel i latte form og med massere af sukker så smager det faktisk meget godt, og det kvikker dejligt op!

Skærmbillede 2016-08-29 kl. 19.50.21
× Søndagen blev brugt med den aller bedste lille vuf og en god lang tur rundt om Damhussøen. Jeg elsker når jeg endelig får slæbt min tunge krop længere end lige 2-3 km med vuffi, nogle gange bliver det endda kun rundt om et par bygninger et par gange om dagen. Jeg kan ikke altid nå det hele, men prioriterer altid Chino frem for alt andet. Kender i det?

Skærmbillede 2016-08-29 kl. 19.50.09
× Jeg havde helt glemt hvor godt spaghetti og kødsovs smager! Jeg laver normalt aldrig nogensinde mad, jeg er faktisk elendig til at lave det. Men når jeg endelig får taget mig sammen går det nogenlunde. Denne gang tog jeg fusen på mig selv og lavede dette pragteksemplar fra bunden, det smagte så godt!

Skærmbillede 2016-08-29 kl. 19.50.03
× Efter den lange tur rundt om damhussøen og en lang cykeltur hjem i mega regnvejr måtte den her lille bavian altså i bad. Er han ikke søøøøøøød?

Skærmbillede 2016-08-29 kl. 19.49.56
× Sluttede ugen af med en kæmpe slikskål, dyner, puder i 1000 vis og Netflix i fjerneren. Jeg er igang med Lie To Me, og er kun nået til sæson 2 indtil videre. Jeg fuldstændig besat af en serie!

Hvad er din uge gået med?

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar