Aveda Event & noget om at give slip

25. august 2016

Skærmbillede 2016-08-24 kl. 21.28.42 Skærmbillede 2016-08-24 kl. 21.28.52 Skærmbillede 2016-08-24 kl. 21.29.02 Skærmbillede 2016-08-24 kl. 21.29.10

Hola Chicas! Næsten hele dagen igår gik med at arbejde. For dem af jer som ikke ved det arbejder jeg i en tøj butik på Gammel Kongevej som hedder La Femme og på en cafe ude på bryggen. Jeg elsker virkelig at arbejde, og gør det måske også sommetider i en lidt for stor dosis af gangen. For bare en måned siden kunne en arbejdsdag sagtens hedde 11:00-17:30 i La femme for så at cykle direkte videre til cafeen og arbejde 18:00-23:00.
Det gør jeg heldigvis ikke længere, jeg prioritere min frihed højere end jeg nogensinde har gjort før. Efter et nederlag med stress, angst sygemelding og en lang vej tilbage til en normal hverdag for et par år tilbage, har jeg virkelig fundet ud af at intet arbejde er vigtigere end mig selv og at koble fra er en nødvendighed i hverdagen.

Så derfor glæder jeg mig til nu at cykle ind til Kongens Have og deltage i noget der i mine øre lyder som den helt perfekte måde at starte sin torsdag morgen ud på. Jeg skal til et event med hvor vi med hjælp fra en yoga lære/mindfullnes coach skal lære at koble helt fra, mærke os selv og få fif til at gå stress fri igennem dagene fremover. Og jeg glæder mig så meget! Bagefter skal jeg hjem og have ordnet en masse arbejde til bloggen og så tror jeg at jeg hopper op på cyklen og finder et sted af nyde solen, som de jo har lovet skulle være helt fantastisk idag!

Igår brugte jeg aftenen på at deltage i det skønneste event, med en lille, men dejlig gruppe af skønne tøser. Vi var inviteret til lanceringen af Avedas nye serie Tulasara. Hele serien er fuldstændig fantastisk, i hvert fald de produkter jeg har testet indtil videre. Jeg kan næsten ikke vente med at teste det videre i en længere periode så jeg kan dele mine erfaringer med jer. Men, indtil videre kan jeg sige at hvis du døjer med rødme i huden, pigment forandringer, rynker, linjer og træt og grå hud, så skal du helt sikkert holde øjnene åbne. Jeg skal nok lave et indlæg ligeså snart jeg har testet det nok til at kunne sætte jer ind i det hele og give jer tips og tricks med denne indtil videre, hamrende lækre serie!

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar