GHD // VÆR MED TIL AT STØTTE EN GOD SAG

16. august 2016

Skærmbillede 2016-08-16 kl. 17.03.51 Skærmbillede 2016-08-16 kl. 17.04.00 Skærmbillede 2016-08-16 kl. 17.04.10Skærmbillede 2016-08-16 kl. 17.06.27 Skærmbillede 2016-08-16 kl. 17.06.20Skærmbillede 2016-08-16 kl. 17.06.50

Hello Darlings! Så er det blevet tirsdag og tid til lidt snak om bryster og om at støtte lige netop dem og hele forskningen omkring dem. I min familie har vi en del der har lidt under en af verdens dummeste sygdomme, brystkræft. Lige netop brystkræft har sat sine spor flere steder i min familie, hvilket er skræmmende, men samtidig også hamrende livsbekræftende når, heldigvis, alle har overlevet det! Jeg har flere gange gjort mit for at donerer til STØT BRYSTERNE ved at løbe deres årlige støt brysterne løb, købe deres forskellige armbånd, sutsko, sengetøj osv. og ved at donerer i form af en sms så de modtager penge til forskningen af kræft. Derfor syntes jeg også det er hamrende fedt når man igennem beauty verdenen, som jeg er helt besat af, kan støtte det gode formål.

Og her kommer GHD så ind i billedet. GHD er et af de aller bedste mærker indenfor hår, hvis du spørger mig. I min læretid som frisør brugte vi GHD stylere til kunderne da de ligger på top 3 indenfor hårstylere og hårtørrer. Udover at GHD bare virker (!) og derfor erhverver sig en stor 1 plads på listen over de bedste, gør det dem også endnu federe når de laver ting som dette. Når firmaer som har overskuddet til at give ud gør det, får de min dybeste respekt. Og lige netop dette gør GHD endnu engang i form af at støtte brysterne.

Ligenu kører de en kampagne hvor de donerer 10 pund, hvilket ca. svarer til 90 DKK, hver gang man køber et GHD styling tool eller hårtørrer fra deres pink kollektion. Lige nu er tallet allerede nået op på 9.000.000 pund, hvilket er ca. 77.000.000 millioner DKK (!), råb lige hurra for GHD og deres kæmpe hjælp. De stræber efter at nå 10 mil. pund, så giv den gas tøser.
Hvis ikke i kender til GHD og deres forskellige stylere, kan i læse meget mere om dem via dette LINK. I kan se hvilke produkter i kan købe og derved støtte en god sag og finde fif og tricks til fede hår stylinger med de forskellige tools fra GHD’s Pink kollektion. I kan også støtte med et beløb uden at købe deres produkter, hvis i ønsker det.

Idag har min mamma fødselsdag og bliver 32 år, det er jo ingen alder. Men sommetider kan det godt ramme mig at hun bliver ældre, da jeg er meget knyttet til hende, og tanken om at hun skulle gå bort ville være forfærdelig. Men heldigvis er hun ikke noget nær derhen af endnu, heldigvis! Så nu vil jeg cykle over til hende og fejre hende som hun fortjener det! Kys for nu <3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar