Kiss, Lips & Delilah

1. august 2016

Skærmbillede 2016-08-01 kl. 21.07.49

Jeg lovede jer på min instagram ( HER ) at jeg idag ville vise jer min nyeste addiction i form af Dalilah og deres lækre læbe produkter. Jeg har det sidste stykke tid testet en del forskellige produkter fra Delilah og indtil videre har jeg fundet mine 2 absolutte favoritter fra dem. Deres Long Wear Retractable Lip Pencil i farven 3002 og deres Color Intense Cream Lipstick i farven 3201, i kan finde farverne her 3002 / 3201.

Hvis der er noget der kan få mig til at få en smule tics, så er det læbestift der sidder på tænderne. Der er virkelig intet værre. Specielt husker jeg som lille at de ældre damer altid havde røde fortænder grundet deres læbestift, og svor til mig selv at jeg aldrig ville ende op med netop dette. Derfor betyder det også meget at min læbestift bliver hvor den skal være.

Dalilah’s Læbestift er super flot i sig selv, men med lip lineren til, bliver det bare lige 10 gange pænere! For det første kan lip lineren gøre ens læber markant større, samtidig med at den holder læbestiften “inden for stregerne” og giver et mere perfekt resultat.

Skærmbillede 2016-08-01 kl. 21.08.18

HOLDBARHED
Der er ikke verdens bedste holdbarhed i produkterne. Dog vil jeg lige tilføje at jeg i kan ligge den om morgenen og skal så først ligge nyt, enten efter jeg har spist eller 3-4 timer efter påførsel. Derudover bliver læbestiften, når den først er lagt, lige hvor den skal være. Den smitter ikke af på hverken tænder eller andet.

KONSISTENS 
Elsker jeg! Den har den blødeste konsistens og smelter helt fint ind i mine læber. Jeg hader, med stor streg under hader, læberstifter der enten er tørre eller ligger som et tydeligt tykt lag udenpå læberne. En læbestift skal helst smelte sammen med mine læber før jeg gider gå med den, og det syntes jeg denne klarer helt perfekt.

HER SES LÆBESTIFT OG LIP LINER NÅR DEN LIGE ER PÅFØRT. 
Skærmbillede 2016-08-01 kl. 21.08.26

HER SES LÆBESTIFT OG LIP LINER NÅR DEN HAR SIDDET LIDT. 
Skærmbillede 2016-08-01 kl. 21.08.39

Dette indlæg er sponsoreret i den forstand at jeg har modtaget nogle produkter til test. Alle meninger og holdninger er mine egne og jeg bliver ikke betalt for omtale af dette produkt. 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar