THE BEST MASCARA

18. juli 2016

Skærmbillede 2016-07-17 kl. 22.41.40

Jeg er så heldig i form af mit arbejde med bloggen at få lov til at teste forskellige produkter. Inden for den sidste måneds tid har denne mascara været brugt flittigt, ene og alene fordi den er fuldstændig fantastisk! Sommetider får man en ny mascara, prøver den og syntes den er “the shit”, tit og ofte får den, denne fornemme titel da ens vipper arter sig anderledes alt efter hvilken mascara du bruger og tit får vipperne nyt liv ved brug af ny mascara.

Dog syntes jeg på ingen måde at dette er tilfældet med L’Oréal Paris Mega Volume Miss Hippie Mascara. Den holder hvad den lover og giver store, fyldige og lange vipper gang på gang. Og bedst af alt – Ens vipper forbliver opadstående og lange hele dagen. Jeg kan ofte godt have problemer med mascara da mine vipper ser flotte ud når jeg går hjemmefra, men så efter 1-2 timer er volumen og længden i mascaraen faldet og man ser igen træt ud, da vipperne ikke kommer til sin ret og nu bare er en sort tung “streg” ved øjnene, set forfra – I dont like.

Skærmbillede 2016-07-17 kl. 22.41.30

Den klumper ikke og man kan arbejde med den, forstået på den måde at man kan bygge flere lag op, uden at ende med de meget upopulære edderkoppe vipper. I forhold til prisen er denne mascara også god, da stort set alle kan være med. Det eneste minus er at den hurtigt bliver brugt op, efter 4 uger var min rimelig tom og både mine vipper og min makeup rutine ville have godt af en ny.

Produktet er modtaget til som gave // Alle meninger og holdninger er mine egne // Jeg bliver på ingen måde betalt for at skrive om dette produkt 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar